Categories
Notícies

Kintí, l’últim ninja català

ninja-catalaUs presentem el primer curtmetratge d’estil anime i en català: Kintí, l’últim ninja català (8′ 55”). Una producció d’animació amateur que vol difondre’s per la xarxa amb un missatge de reflexió sobre l’efecte que la repressió pot tenir sobre una cultura.

L’equip del curtmetratge és un grup d’universitaris d’Osona i desenvolupadors d’Atom Films; aficionats al manganime que van crear el curt que combina les influències del dibuix manga i l’estil europeu.

Kintí, l’últim ninja català es va fer per emetre’s a la Xarxa de Televisions Locals (XTVL). El curt d’animació també ha participat en diversos festivals de curtmetratges a Catalunya; en els últims mesos a Calella, Barcelona o Manlleu.

“Kintí és l’últim ninja del seu llinatge, però ell no és l’únic que perilla”

22 respostes a “Kintí, l’últim ninja català”

Hola gent manga:

Això es la bomba! Ara catalunya fem manga! jeje Espero que el poguem veure a la proxima nit manga i que sonin els segadors abans!

Felicitats per l’autor!

Salutacions otaku’s

Sayonara

Molt guapo la festa japonesa Joan R. però no hi havia ninjes! jeje Et recomano un nou tema o blog! jeje per parlar de l’any japonès ja que aquí no crec que molta gent hagi llegit el teu reclam.

Salut!

Veig que aquest post no passa desaparcebut, que en algun lloc hi ha un link que porta aquí?
Està bé que la comunitat catalano-japonesa faci festes per conéixer millor la seva cultura 🙂

La meva més humil admiració al curt i a l’equip. Faig il·lustració i sé lo dificil que és fer animació sense producció a darrera. A part, que no hi ha indústria d’animació a Catalunya i per això costa molt més. És gairebe fer-ho per amor a l’art. felicitats. fèlix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *