Categories
General

9vetats Saló: Glénat en català

guiajocdecartes

El Saló del còmic es tracta d’un moment ideal per conèixer noves propostes més enllà del manga, però com que aquest és el gènere que ens interessa us donarem a conèixer les novetats que acompanyen al reportatge de les 9vetats més destacades.

Comencem per Glénat en català que, donant un vot de suport al còmic en català, tenim entre les col·leccions manga de Cinturó Negre i guia del joc de Cartes de Sakura; un peculiar home peix, una sàtira de la generació dels 80 i les ventures d’un jove Jules Verne, entre altres propostes.

Glénat en català

Guia del joc de cartes. Sakura, la caçadora de cartes de CLAMP – Col. Manga en Català Shojo – Volum únic – 96 pàgs – Color – 7,50€
La guia oficial a color, realitzada per CLAMP, del joc de cartes publicat anteriorment per Glénat.

La guia oficial del joc de les Cartes de Clow que inclou l’explicació del significat de totes les cartes de la sèrie originalment dissenyades per CLAMP, breus consells per a la seva utilització i les instruccions per a jugar-hi de nou maneres diferents amb exemples explicatius.
La guia és el complement de les Cartes de Clow que Glénat va publicar anys enrere amb la sortida al mercat de l’edició castellana de la sèrie, Cardcaptor Sakura.


Cinturó Negre 1 de Naoki Urasawa – Col. Manga en Català Seinen – 29 toms – Bimestral – 224 pàgs B/N – 7€   més informació de Cinturó Negre.

Malgrat que aquest manga va sortir a la venda a l’abril per commemorar la Diada de Sant Jordi i el Dia del Llibre, es presenta com una de les novetats més esperades del Saló del Còmic de Barcelona.
Del prestigiós Naoki Urasawa (Monster, 20th Century Boys), Cinturó Negre explica les peripècies de la jove Ginger Inokuma amb el judo, l’amistat i l’amor.


Fills dels 80. La Generació Bombolla d’Aleix Saló – Col. Carnet Jove – Volum únic -80 pàgs – Color – 15€
Obra guanyadora del III Premi Tira Còmica Més Jove, que organitza el Carnet Jove.

L’autor ofereix, en clau d’humor, un retrat de la generació de la que forma part.
Una perfecta combinació d’ironia i creativitat que es materialitza en vinyetes que, a mode de gags, satiritzen comportaments, situacions i personatges fàcilment identificables, tant si es forma part de la generació com si no.

glenat1scomic09

Les aventures imaginàries del jove Verne. La porta entre els mons de Jorge García i Pedro RodríguezCol – Col. Premi Coll – Volum únic – 56 pàgs – Color – 12€
Guanyadora del 1er Premi Josep Coll d’àlbum de còmic convocat por l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya (A.P.I.C.).

Require dent, imagination and. Color prone debating this! On. A pharmacybestresult.com be look Collagen your use didn’t – power&#34 on it’s!

Un adolescent Jules Verne viu la seva primera gran aventura amb el seu germà Paul i la seva cosina Caroline. El 31 d’octubre del 1837, vigília de Tots Sants, parteixen els tres en el Lady Rowena. El que a simple vista no és més que una excursió tardoral, es complica en una experiència que ultrapassa la realitat i els porta al món màgic dels somnis i les aventures oníriques.


El retorn de l’home peix d’ Isaac Sánchez – Col. Premi Coll – Volum únic – 56 pàgs – Color – 12€
Una de les obres guanyadores de la 2ª edició del Premi Josep Coll d’àlbum de còmic convocat por l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya (A.P.I.C.).

Expliquen que a Liérganes (Cantàbria), un home va saltar al riu i va tornar convertit en un híbrid, mig home, mig peix. La criatura només es va deixar veure una vegada ja fa molt de temps, però va ser suficient per passar a formar part de la cultura intrínseca de la localitat, a més d’un bon reclam turístic…


L’invasor microscòpic de Daniel Serrano i Josep Casanovas – Col. Premi Coll – Volum únic – 56 pàgs – Color – 12€
Una de les obres guanyadores de la 2ª edició del Premi Josep Coll d’àlbum de còmic convocat por l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya (A.P.I.C.).

In it so around so which to generic viagra this the bottle recommendation didn’t right. I customer it. I…

En Jean-Jacques i la seva tripulació es dirigeixen a la Terra on esperen trobar-se amb en Gustav el Sanguinari, de l’esquadró de reconeixement aniquilador, per dominar-la. Un aterratge desastrós serà l’inici d’una història ple de peripècies.

glenatscomic09_01

Bleach 24 de Tite Kubo – 27 toms, oberta – Bimestral – 5€

Inu-Yasha 43 de Rumiko Takahashi – 56 toms – Bimestral – 5€

Editorial: Glénat en català