Categories
Notícies

Vitanime.TV, anime on-line i gratuït

vitanime_buzzEl juliol va nèixer Vitanime.TV (Buzz), el primer canal de televisió per internet dedicat a l’anime que ofereix continguts d’alta qualitat, gratuïtament i respectant la legalitat.
La fase beta de la web ofereix la possibilitat de veure gratuïtament 3 sèries: FullMetal Alchemist Brotherhood (+20 episodis) la segona sèrie de televisió de FMA , en emissió des de l’abril de 2009; l’anime complet de Darker than Black (26 ep.) i Cybernet (ep. 212 al 256) un programa sobre videojocs.

fmabVitanime.TV està en fase de proves, la primera novetat ha sigut incloure FullMetal Alchemist Brotherhood i més endavant emetrà algunes sèries animes que podien veure’s a la web de Buzz, un dels canals de la productora TEUVE. La iniciativa compte amb el suport de The Licencing Machine, empresa que controla les llicències anime del grup Panini; o altres distribuïdores com Selecta Visión o DeAPlaneta.

Vitanime.TV no serà només un portal on veure sèries d’anime sinó que aposta per convertir-se en un canal participatiu a través dels fòrums i els minisites de les sèries anime emeses al canal Buzz.
També preveu augmentar els serveis, com poden ser la venta de marxandatge de les sèries més conegudes o la col·laboració amb festivals de cinema especialitzat en anime.

.

Les sèries

fmabrotherhoodFull Metal Alchemist Brotherhood (2009, Japó)
Episodis: +16 >>> VEURE
Gènere: Aventura, comèdia, drama, fantasia
Director: Yasuhiro Irie
Música: Akira Senju
Estudi:  BONES

La nova adaptació anime de la història del manga de Hiromu Arakawa [20 toms, publicant-se per Norma Ed.]. La història dels germans Elric en un món d’alquimia, és més fidel a la primera versió creada el 2003.

La segona sèrie de televisió de FMA, estrenada l’abril de 2009 al Japó. Fins al moment, es poden veure 20 episodis de la sèrie de televisió en V.O. subtitulada. Cada setmana un episodi nou, només tres dies després de l’emissió a la televisió japonesa.

Imatge en qualitat normal o en alta qualitat; en 11 idiomes: Espanyol, Italià, Portuguès, Rus, Grec, Danès, Suec, Noruec, Finès, Polac i Turc.
Amb el traductor automàtic de Youtube es pot subtitular en català.

També es pot visionar a través del canal oficial YouTube FMABrotherhood

.

Darker than black (2007, Japó)
Episodis: 26 >>> VEURE
Gènere: Aventura, drama, misteri, ciència ficció
Director: Tensai Okamura
Música: Yoko Kanno
Estudi:  BONES, Aniplex

A Tokyo hi ha un misteriós lloc que es coneix amb el nom de “porte de l’infern”, allà hi ha gent amb poders sobrenaturals, “els Contratistes” i “les Marionetes”. Els recors de la gent que contacta amb els mèdius “contratistes” són eliminats. Tota la informació relacionada amb ells és secreta.
Kirihara Misaki, oficial del departament de policia, investiga el cas de Louise, un contratista que apareix mort en extranyes circumstàncies.

.

Cybernet (2007, Estats Units)
Episodis: 212 al 256 >>> VEURE
Productora: Capricorn Programmes Production

Programa que ofereix una completa informació sobre novetats en el sector dels videojocs per tot tipus de plataformes i sistemes operatius. També es donen consells i claus per jugar així com reportatges sobre tecnologia aprlicada als jocs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *