Categories
Notícies Reportatges

Selecta: l’anime del 2009

sky-crawlersHi ha una dita que diu “ la millor defensa és l’atac”. Això és el que sembla que apliquin a Selecta Visión que carreguen per l’últim trimestre del 2009 amb una sèrie de novetats destinades a triomfar.

Sky Crawlers com a pel·lícula més esperada en Blu Ray i DVD, la recuperació de Serial experiments Lain– un anime experimental sobre internet o la pel·lícula de Ghost in the Shell 2: Innocence en Blu Ray. A més, tots tres llançaments inclouen el doblatge en català!

.

Com ja havia passat amb Evangelion 1.0, The Sky Crawlers dirigida per Mamoru Oshii; inclou un pla de promoció amb estrena a cinemes de Barcelona/Madrid durant l’Octubre (dates per confirmar). Durant el Saló del Manga 2009 hi haurà una projecció exclusiva.
Al novembre està previst el llançament en lloguer a videoclubs i venda directa en Blu Ray i DVD. D’aquesta manera l’aficionat podrà disfrutar d’aquesta pel·lícula de diferents maneres.

Del mateix director, tindrem la segona aposta en el format Blu Ray disc de Selecta Visión: Ghost in the Shell 2: Innocence , la seqüel·la de la pel·lícula Ghost in the shell

Una sèrie que rescaten del catàleg de la distribuïdora per posar-la a primera línia és Serial Experiments Lain amb una edició de col·leccionistes en majúscules. L’edició especial també parlarà català – inclús l’episodi 13 (que no es va arribar a emetre a TVC).
Un anime que creiem que ara serà més “comprensible” ja que 10 anys després de la seva concepció, el món ha anat prenent consciència de la potencialitat de la xarxa.

.

Llançaments anime pel quart trimestre del 2009

lain0Serial Experiments Lain. Edició col·leccionistes[A partir del 21 d’Octubre] – sèrie completa de 13 episodis – àudio en català, castellà, japonès i subtítols en castellà – 59,95€

Sinopsi: Les fases de la sèrie narren la història de Lain Iwakura, una adolescent que rep un e-mail d’una amiga que es va suïcidar. A partir de la premíssa que la xarxa (wired) i la realitat s’entrellacen i la trama es complica.
Tots estem connectats al wired.

Continguts especials Edició Col·leccionistes:

• Caixa imitant el disseny atractiu d’un ordinador portàtil
• Edició limitada i numerada a 1500 unitats
• 1 DVD d’extres amb: Entrevista a Akihiro Kawamura (productor executiu), Entrevista a Yasuyuki Ueda (productor), Entrevista a Yoshitoshi Abe (creador original)
• 1 CD amb la banda sonora original de la sèrie -10 temes-
• Llibre de 48 pàgines amb il·lustracions de la sèrie, dissenys de personatges i guia d’episodis
• Còmic manga exclusiu i inèdit de 20 pàgines creat per Yoshitoshi Abe per aquesta edició
• Il·lustració exclusiva de 28×20 cm realitzada per Yoshitoshi Abe

LAIN-pack

.

innocenceGhost in the Shell 2 Innocence BLU RAY [A partir del 21 d’Octubre]– 2 discs – Pel·lícula en alta definició 1080P – àudios en Espanyol DTS 5.1 HD, Anglès DTS 5.1 HD, Japonès DTS 5.1 HD, Català 2.0, Subtítols en Espanyol i Anglès – 24,95€

Sinopsi: El 2032 la societat està totalment informatitzada i els cyborgs són completament normals.
Gits 2
relata la desaparició de Motoko Kusanagi, cyborg de la secció 9 de la polícia, quan s’encarrega d’investigar el cas d’una sèrie d’homicides comesos per androides dels quals amaguen més d’un secret.

Continguts especials Blu Ray:

• Audiocomentaris del Director y Animador Jefe: Los secretos y significados del mundo de Innocence
• Making Of Innocence: Descubre las secuencias más memorables de la película y su presentación en el festival de Cannes
• Face to Face: Entrevista con Mamoru Oshii

GITS-Sky

.

The Sky Crawlerscinema/BR/DVD. L’últim film de Mamoru Oshii va ser estrenada a Sitges 2008 on va guanyar el premi de la crítica, el premi del jurat del carnet jove i el premi a la millor banda sonora original a càrrec de Kenji Kawaii (responsable, entre d’altres, de Ghost in the Shell).

Les històries d’uns joves pilots i impressiona amb escenes acrobàtiques d’ avions i amb reminiscències fantàstiques/filosòfiques de ‘Ghost in The shell’.
Sinopsi:
Imaginem un temps actual, alternatiu, on la pau impera al món. Però per tenir aquesta situació cal sostenir una guerra que es pot seguir per televisió com si fos un espectacle. Els pilots que lluiten en aquest muntatge són uns nens anomenats Kildren.

The Sky Crawlers. Edició especial BLU RAY [4 de Novembre]– 2 discs – Pel·lícula en alta definició 1080P – àudios en Espanyol DTS 5.1 HD, Japonès DTS 5.1 HD, Català 2.0, Subtítols en Espanyol – 29,95€

The Sky Crawlers. Edició especial DVD [25 de Novembre]– 2 discs – Pel·lícula Master Digital – àudios en Espanyol 5.1, Japonès 5.1, Català 2.0, Subtítols en Espanyol – 19,95€

Continguts especials:

• Así se hizo The Sky Crawlers 1ª part (65 min.)
Localizaciones, Mejor secuencia de la película, El rancho SKYWALKER donde se
creó el sonido, el Basset Hound más famoso de Japón.
• Así se hizo The Sky Crawlers 2ª part (42 min.)
El compositor Kenji Kawai, Actores de doblaje, Las escenas aereas.
• Galeria de personatges (només al BR)
• Galería d’avions (només al BR)

The_Sky_Crawlers

10 respostes a “Selecta: l’anime del 2009”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *