Categories
Notícies

The Sky Crawlers al cinema

sky-crawlersEl proper divendres, 2 d’octubre, s’estrena als cinemes Casablanca de Barcelona l’últim film de Mamoru Oshii . Després del seu pas per Madrid, serà la última oportunitat per veure aquesta obra en pantalla gran abans del seu llançament en blu ray i DVD.

Selecta Visión repeteix l’experiència de Evangelion 1.0, que va ser estrenada en cines abans del seu llançament, per tal de donar l’oportunitat de veure animació de la bona en un format malauradament poc habitual.

Les primeres 50 persones en adquirir entrada, el dia de l’estrena, rebran de regal un pòster gegant del film.

Recordem que a Sitges 2008, The Sky crawlers va recol·lectar el premi de la crítica, el premi del jurat del carnet jove i el premi a la millor banda sonora original a càrrec de Kenji Kawaii (responsable, entre d’altres, de Ghost in the Shell). També ha passat per altres festivals on ha tingut merescuts reconeixements.

Lloc: Cines Casablanca

Adreça: Passeig de Gràcia, 115 (Barcelona)

Idioma: Versió Original, Subtitulada en Espanyol

Format: HD (alta definició)

Passes diaris: 17:00, 19:45 y 22:20

Durada aproximada: 120’

The_Sky_Crawlers

Imaginem-nos un temps actual alternatiu on, finalment, la pau impera al món. Ara bé, perquè fer possible aquesta situació cal sostenir una guerra que es pot seguir per televisió com si fos un espectacle. Els pilots que lluiten en aquest muntatge despietat són uns nens immortals anomenats Kildren. Mamoru Oshiii posa la seva animació elegant i detallada al servei d’aquesta paràbola sobre el món modern i la desesperança que s’ha apoderat del jovent. Una pel·lícual de dibuixos de colors suaus i brillants que amaga un discurs polític tan rotund com necessari.

10 respostes a “The Sky Crawlers al cinema”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *