Categories
Cultura japonesa Notícies Saló del Manga Hospitalet

El Saló més Kawaii

AmbaixadoresKawaiiEl Saló del manga continua explorant la cultura Japonesa, aquest any farà especial èmfasis al camp de la moda gràcies a la presència de Misako Aoki i Yû Kimura, ambaixadores Kawaii o de la cultura pop Japonesa.

Durant els dies participaran en una taula rodona i en un passarel·la sobre la moda més cool japonesa.

Ambdues representen les noves tendències nipones segons el Ministeri d’Afers japonès. La seva tasca és fomentar la comunicació amb joves de tot el món a través de la moda.

MISAKO AOKI – representa la moda Lolita. També és model per a revistes de moda i per al catàleg de la firma Baby The Stars Shine Bright, popularitzada a molts països de tot el món gràcies a l’èxit de la pel·lícula Kamikaze Girls.

YÛ KIMURA – s’identifica amb l’estilisme Harajuku, nom del barri de Tòquio de la roba japonesa pop. També és cantant del grup PEEP?4U i model per a revistes de moda. Rep molta atenció la seva capacitat i sentit estètic per a reutilitzar roba de segona mà per crear noves i originals propostes.

.

Aoki Misako
Aoki Misako

També hi tindran cabuda les creacions dels dissenyadors de moda espanyols,influenciats pels nous estils japonesos adreçats a un públic juvenil. A La Farga, una exposició mostrarà el treball de sis creadors inspirats en la moda japonesa: Alba B. Pastor, Fidel David, María Valls, Ruth Miguel, Samuel Alarcón i Yolanda Villajos.

Una taula rodona descobrirà les claus per entendre millor el fenomen J-Fashion que arrasa entre la joventut, no només de Japó sinó de bona part del món.

.

Yu-Kimura
Yu-Kimura

Per participar d’una manera més activa hi haurà un taller d’estètica i moda japonesa, on es transformarà una model amb maquillatge, perruqueria i vestuari.

Com hem dit, l’escenari del Saló es transformarà en una passarel·la de moda durant una hora el dissabte 31 d’octubre a la tarda. Allà, les models seran les protagonistes d’una desfilada de tendències urbanes, d’allò més kawaii.

3 respostes a “El Saló més Kawaii”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *