Categories
Nit Manga Vic Notícies

Nit Manga 6

nmangaEn vistes de l’acollida de la Nit Manga 5 a zonajaponesa.com estem preparant l’organització de la NIT MANGA 6 pel dissabte 14 de novembre de 2009, a partir de les 22:15h , al Centre Cívic Remei-Estadi (Pg. Generalitat, 46) de Vic.

Reserveu la data i que continuï el boca-orella!

La NIT MANGA 6 comptarà amb la projecció de videoclips J-music i diversos episodis de sèries d’animació japonesa… voleu saber quines sèries?? seguiu atents a la web!

.

També us podem avançar que el programa d’activitats inclourà un TALLER-XERRADA relacionat amb Japó: el dissabte 14 de novembre a les 18:00 al Centre Cívic Remei-Estadi.
De què? amb qui? més endavant us en donarem més detalls.

.

Vols col·laborar? >>>

La Nit Manga comporta tota una moguda que preparem activament… 2 persones; per això busquem gent disposada a donar-nos un cop de mà en diverses tasques de la Nit Manga 6.

Podeu enviar-nos un correu especificant la vostra disponibilitat a [email protected]. No us talleu, i també ens podeu fer arribar els vostres comentaris o suggeriments!

14 respostes a “Nit Manga 6”

Bueno, jo ja estic dient a tots els otakus l’esdeveniment que tindrà lloc el dia 14.
M’han preguntat què es lo que es projectarà. Imagino que si encara no ho poseu es perque encara noho debeu saber amb exactitud. Si fossiu tan amables de donar mes detalls.

Moltes Gràcies. Seguiré escampant la notícia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *