Categories
Nit Manga Vic Notícies

Èxit de la Nit Manga 6

ambientnm6_2La nit manga ja ha passat i des de Japanzone volem donar les gràcies a totes aquelles persones que van venir a donar-nos un cop de mà quan més ho necessitàvem, a familiars i amics, a l’equip de VicJove, CCRemei-Estadi, Zoo i Una Mà al Senegal; als protagonistes dels tallers i xerrades, a les editorials i distribuïdores que un any més han confiat en la nostra iniciativa, i molt especialment als que vau assistir a les activitats, ja que sense vosaltres no hauria tingut sentit tota la moguda.

.

Els actes paral·lels van aplegar unes quinze persones cada un, aquest any tornaven a estar al nivell de les edicions anteriors. L’audiovisual “escalada i turisme al país del sol naixent” va ser un punt de trobada entre els aficionats a la muntanya i al Japó. Una manera de veure el país des d’una perspectiva diferent.

L’art de la lluita virtual” va ser una sessió molt divulgativa sobre el rerefons, el treball i el sentit ocult d’uns videojocs 2D que són més complexos i interessants del que semblen. L’Arkham team va tenir embadalit al públic durant una hora i al final va oferir als assistents la possibilitat de viure l’experiència de jugar ”Street Fighter IV” amb arcade sticks de competició.

nitmanga6-activitats.

El plat fort de la nit manga 6 va acollir unes 120 persones, vingudes d’arreu de la comarca (Vic, Manlleu, Taradell, St Hipòlit, St. Julià, Centelles, Tona…) i fins i tot de fora (Parets del Vallès, Girona, Reus…). Tothom va gaudir dels videoclips (especialment el de DJ Ozma 😉 així com de les variades propostes d’animació nipona que van arrencar alguns aplaudiments espontanis. [teniu tota la informació de les sèries nit manga 6 aquí]

Black Jack va ser el descobriment del gran geni del bisturí creat per Tezuka, considerat el déu del manga. Utena va fer sensació en el doble sentit de la paraula, una sèrie molt metafòrica i plena de simbologia. Conan el nen del futur, va significar el punt retro de la nit (recordem que és del 1978) però a la vegada més nostàlgic pels que l’havíem vist a la nostra infantesa.

A la mitja part vam tenir els tradicionals sortejos manga on els números es van escollir amb un bombo, els més sol·licitats van ser els packs d’Utena i els d’anime de Paranoia Agent i Cowboy Bebop. Un cop la gent va estirar les cames, va entrar en escena la segona part.

nitmanga6-sala

Després de veure el segon episodi de Conan, Paranoia Agent va canviar el ritme de la nit, un argument més complex, una animació més actual i un misteri que va deixar amb ganes de més. Cowboy bebop va significar la culminació final, un episodi mític d’escenes majestuoses que va sorprendre, i molt.

La gent no va marxar amb les mans buides sinó que es va poder endur un pòster i material promocional per recordar la nit manga 6.  Ara, la pregunta que queda a l’aire és… voleu la Nit Manga 7? qui sap qui sap podria ser que…

nitmanga6-cartells

Categoria web: Nit Manga 6

2 respostes a “Èxit de la Nit Manga 6”

Això, això!
Que jo no vaig poder venir, però l’any que ve espero tenir l’oportunitat de ser-hi!
Felicitats per l’èxit de la Nit Manga 6! 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *