Categories
Notícies

Anime d’any nou al CS3D

amoratokioPer començar l’any nou el Canal Super3 té programat estrenar dues pel·lícules d’anime en motiu d’aquestes festes:
El diumenge 3 de gener “Amor a Tòquio” (més conegut per Tokyo Marble Chocolate) i el dijous 6, “Doraemon, al món màgic de les aus“, aventures del gat còsmic més conegut de la televisió.

Totes les pel·lícules són a partir de les 15:30 hores per la TDT del CS3.

.

Al CS3 “Un nadal de pel·lícula”
De dilluns a divendres i diumenge, a les 15:30h.
Programació Club Super 3

.

AMOR A TÒQUIO
tmc_dvdDiumenge, 3 de gener 2010

Tokyo Marble Chocolate
Director: Naoyoshi Shiotani
Estudi d’animació: Production I.G.
Any: 2007
Durada: 50 minuts
Distribució i edició en DVD: Selecta Visión – microsite Oficial

Sinopsi TVC: En Yuddai és un noi seriós, generós i una mica tímid, que no ha tingut mai sort amb les noies. La Chizuru és una noia alegre i enèrgica, però que, quan comença a sortir amb algú, es torna desafortunada i maldestre, i no aconsegueix mai tenir una relació seriosa.
Però ara estan junts i, en el primer Nadal que passen plegats, en Yuddai vol regalar-li un conill, que es converteix en… un burro hiperactiu en miniatura! Quan la divertida criatura s’escapa i provoca el caos a la ciutat, la Chizuru corre darrere seu a buscar-lo i en Yuddai, que els persegueix, perd la pista de tots dos…

.

DORAEMON, AL MÓN MÀGIC DE LES AUS
doraemonDijous, 7 de gener 2010

Director: Tsutomu Shibayama
Any: 2001
Durada: 88 minuts
Distribució i edició en DVD: Luk internacional

Sinopsi TVC: El Nobita i tota la colla arriben al món de les aus per un forat negre. Allà coneixeran el Guske, un jove pilot amb aspecte d’ocell, i el professor Hou, un científic savi, que els ajudarà a desxifrar la informació oculta en una litografia que pot canviar els esdeveniments.
En Guske haurà de guanyar la Cursa de l’Ícar per poder ser membre de la patrulla de les aus, però no serà fàcil, i podria posar en perill el retorn a casa de Doraemon i els seus amics. Les emocions i les sorpreses no tenen fi! Vola amb el Doraemon i els seus amics en aquesta increïble aventura!

.

També estem a l’espera de veure…

>> Detectiu Conan les dues primeres pel·lícules. Recordem que a l’abril, durant  setmana santa, es van emetre les pel·lícules 3 i 4.

inuyasha-kanketsu-hen>> Inuyasha Kanketsu-hen, la nova temporada de l’anime, que es va estrenar al Japó l’octubre de 2009, i que continuarà el fil de la sèrie i a la llarga prèten adaptar fins al final del manga (volums del 36 fins al 56). Aquí teniu un tràiler.

Que el setembre de 2009, TVC deia:La sèrie torna a la graella amb la intenció d’emetre a continuació la nova entrega de 26 episodis que s’acaba d’estrenar al Japó.

I estarem atents, al que ens tenen preparat d’anime en la programació de TVC!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *