Categories
Notícies

4t Manicòmics a Manlleu

Encara hi sou a temps! Si sou dibuixants inquiets amb ganes d’explicar històries a través d’aquest mitjà que tant ens entusiasma com és el còmic, aquest pot ser el teu moment! Des de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Manlleu, aquest any celebren la quarta edició del concurs Manicòmics.

El termini d’entrega dels exemplars és el divendres 26 de febrer de 2010, així que afanyeu-vos! Seguidament us fem un breu repàs a les bases del concurs.

Categories concursants: de 8 a 12 anys, de 13 a 15 anys i finalment a partir de 16 anys.

La temàtica i la tècnica serà lliure, això sí, l’obra a presentar haurà de ser l’original, extensió una sola pàgina i format, per a tothom, DIN A3 (29,7X42 cm). Pel que fa a l’idioma, haurà de ser escrit en català.

Les obres no podran anar signades, hauran d’anar acompanyades d’un sobre amb el títol del còmic presentat i adjunt a aquesta informació les dades personals de l’autor/a participant.

Tal i com hem dit encara hi sou a temps, els treballs han d’anar adreçats al Punt d’informació Juvenil de Manlleu, Si-dral, c/ de la Font nº 12. Indicant al sobre “MANICÒMICS 4t Concurs de Còmics de Manlleu” i la categoria a la qual es participa. El termini de recepció dels exemplars s’acaba el 26 de febrer de 2010.

Els premis s’adjudiquen el 14 de març d’aquest any i varien segons les categories. Per la infantil hi ha un primer premi corresponent a material de dibuix, i per la juvenil igual i per la categoria de més de 16 anys hi ha un primer premi de 300 € ( millor guió+ millor dibuix) i dos segons premis de 150€  cada un. Val la pena no?

Per a més informació, podeu consultar la web del Si-dral, on podreu trobar les bases completes.

2 respostes a “4t Manicòmics a Manlleu”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *