Categories
Notícies

Concurs Ghibli: Totoro i Pompoko

Amb el patrocini d’Aurum Producciones, distribuïdora oficial de les pel·lícules de l’estudi Ghibli, des de zonajaponesa.com organitzem un concurs on sortegem dos volums de Mi vecino Totoro i dos de Pompoko.

Si vols obtenir una edició en DVD d’aquestes pel·lícules, obrim un concurs fins el diumenge 14 de març. Aprofita aquesta oportunitat!

.

Per participar

Concursar és senzill, només heu de respondre UNA de les preguntes següents:

Pregunta 1: Explica per quins motius t’agradaria obtenir una de les edicions.
Pregunta 2:
Perquè creus que les pel·lícules de l’estudi Ghibli són recomenables?
Sigues original!

Envia la teva resposta a [email protected]. Incloure nom, cognoms, edat i població. Camps obligatoris per a considerar vàlida la participació en el concurs.
Assumpte: Concurs Ghibli

Bases del concurs

– Es pot participar fins el diumenge 14/03/2010

– Només es pot participar una vegada per persona i optar a un dels premis

– Els resultats del concurs seran publicats a www.zonajaponesa.com. També ens posarem en contacte amb els guanyadors/es; aquests tindran deu dies per contestar el correu per confirmar les dades de contacte, en cas de no fer-ho, perdran el premi.

– Les dades de cada usuari seran tractades de forma confidencial, s’utlitzaran exclusivament per al concurs i per rebre informació de zonajaponesa.com

– La participació en el sorteig implica acceptar aquestes condicions, en cas de no ser així, zonajaponesa.com es reserva el dret de considerar una participació no vàlida.

.

.

Informació de les edicions de Studio Ghibli-Aurum:

El meu veí Totoro ed. senzilla – 1 disc – àudio en català, euskera (mono) i castellà (nou doblatge), japonès (Dolby Digital 2.0), subtítols en castellà –

Dues nenes descobreixen l’existència d’uns éssers extraordinaris en un bosc. Convertida per mèrits propis en un dels grans clàssics del cinema d’animació.
Aquesta pel·lícula és l’obra de referència d’un cineasta que s’ha guanyat el reconeixement de la comunitat cinematogràfica internacional.

Títol original: Tonari no Totoro
Director: Hayao Miyazaki
Música: Joe Hisaishi
Durada: 85 minuts
Any: 1988

.

Pompoko ed. senzilla – 1 disc – àudio japonès i castellà 5.1 Dobly, subtítols en castellà – Extres: storyboard de la pel·lícula, tràilers, tv spots, promo Studio Ghibli

Según cuenta la tradición popular, los tanukis tienen la habilidad de transformarse en humanos o en otras criaturas con sólo desearlo.

Cuando una familia de estos animales descubre que los hombres están acabando con el bosque donde viven para construir una nueva urbanización, se preparan para combatirlos haciendo uso de todo su poder y de sus habilidades en una guerra como nunca antes se ha visto.

Títol original: Heisei Tanuki Gassen Ponpoko
Director: Isao Takahata
Durada: 115 minuts
Any: 1994

.

Articles relacionats:

Aurum presenta: Ghibli 2009/2010;
Propostes Descobreix Ghibli (3ª edició)


Per saber més de Ghibli

4 respostes a “Concurs Ghibli: Totoro i Pompoko”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *