Categories
Notícies

Canal 3XL, estrena de setembre a TVC

A partir del 19 de setembre de 2010 neix un nou 3XL, CANAL que substituirà la franja que ara ocupa el 300, destinat a un públic jove.

El Canal 3XL compartirà freqüència amb el canal Super3 i s’emetrà diàriament des de les 21:30 i fins a les 6 del matí. Algunes sèries anunciades (de moment) són Bleach, Nana o Death Note, ben conegudes pels aficionats al manganime.

.

Què es podrà veure?

El 3XL.cat es renova i la nova etapa que s’està gestant es vol convertir en un Canal amb programació a televisió i internet.
El Canal 3XL, va dirigit específicament a joves d’entre 16 i 25 anys, es podran veure produccions referents d’animació o imatge real, de gèneres tan diversos com el fantàstic, l’acció o l’humor.

Pel que fa a l’animació, fins ara, s’han confirmat les sèries BLEACH, NANA o DEATH NOTE, sèries de culte pels aficionats al manga.

BLEACH es presentat en societat amb l’ Episodi 1: El dia en el que em vaig convertir en shinigami. (*Vídeo visible a 3alacarta de TV3 fins el 16/08/2010.
*Només és visible des del territori de l’Estat Espanyol).

Quan a la ficció, destaquen dues produccions britàniques: “The Inbetweeners” i “Waterloo Road“, ambientades en instituts anglesos.
També inclourà el cinema i la producció pròpia.

.

Durant l’estiu es pot participar activament en la fase de creació d’aquesta nova proposta. Per participar com a “betatester”, només s’ha d’escriure al correu 3XL i dir-los quins continguts voldries que tractéssin al nou 3XL per ajudar a crear la línia a seguir.

Després, al web en proves beta.3xl.cat, es poden veure els primers vídeos o informació sobre les sèries.

Primera promo 3XL.cat:

3xL.cat, 19 de setembre de 2010

13 respostes a “Canal 3XL, estrena de setembre a TVC”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *