Categories
Cultura japonesa Històric

Hiroshima, 65 anys

El 6 d’agost de 1945 la ciutat d’Hiroshima va patir el primer bombardeig atòmic de la història, des d’aleshores la ciutat ha estat una fervent defensora de la pau i de la desnuclearització.

En un dia com avui us recomanem els reportatges que des de Japanzone hem dedicat a aquest fet, sobre la història i les imatges d’Hiroshima. També és de justícia recordar que el 9 d’agost la tragèdia es repetia a Nagasaki.

12 respostes a “Hiroshima, 65 anys”

He llegit que aquest any, per primera vegada, els actes commemoratius han comptat amb presència nord-americana. Diuen que després d’aquest gest, Obama (que anirà Japó a la tardor) podria convertir-se en el primer president americà en visitar Hiroshima i Nagasaki des dels bombardejos del 45.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *