Categories
Nit Manga Vic Reportatges

Crònica de la Nit Manga 7

La nit manga ja ha passat i des de Japanzone volem donar les gràcies a totes aquelles persones que van venir a donar-nos un cop de mà quan més ho necessitàvem, a familiars i amics, a l’equip de VicJove, a Muntanya de Llibres, Món de Còmics; als ponents de la xerrada de Japó, a les editorials i distribuïdores que un any més han confiat en la nostra iniciativa, i molt especialment als que vau assistir tant a la xerrada com a la Nit, ja que sense vosaltres no hauria tingut sentit tota la moguda.

.

Japó des de dins: experiències i vivències” va aconseguir aplegar una vintena de persones. Arrel de l’experiència d’un any d’estudis al país del sol naixent en David ens va fer una aproximació de diferents anèctodes que va viure. Vam tenir moments divertits, d’incredulitat i de cultura. Una exposició diferent i dinámica complementada amb la mostra de curiosos objectes Japonesos… qui no recorda la funda de plàtans?

El plat fort com no, va ser la Nit manga 7 que, com l’any passat va acollir unes 120 persones, vingudes d’arreu de la comarca (Vic, Manlleu, Taradell, St Hipòlit, St. Julià, Centelles, Tona…) i fins i tot de fora (Barcelona, Molins de Rei, Lleida,…). Tothom va gaudir dels videoclips -especialment l’últim de Hinoi Team– així com de les variades propostes d’animació nipona que van arrencar alguns aplaudiments espontanis. [teniu tota la informació de les sèries nit manga 7 aquí]

A la mitja part vam tenir el tradicional sorteig manga on els números es van escollir amb un una mà innocent, Un cop la gent va estirar les cames, va entrar en escena la segona part.

La gent no va marxar amb les mans buides sinó que es va poder endur un pòster i material promocional per recordar la nit manga7.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM!

Per saber més de les sèries Nit Manga 7 ->

xxxHOLiC | Un estudiant d’institut que veu esperits. L’aposta més actual!

Mazinger Z | Koji Kabuto pilota un super robot. El remake més esperat!

One Piece | Un jove que vol ser el rei dels pirates. La sorpresa del dissabte!

El Gran Sushi | El petit xef d’un restaurant familiar. La nostàlgia de la nit!

Trigun | Un western futurista de pistoles i humor. La sèrie més refrescant!

Programa activitats Nit Manga 7

4 respostes a “Crònica de la Nit Manga 7”

Graciés a la organització per oferir-nos un any més aquesta fantàstica nit manga i també a món de còmics per a oferir moltíssim còmics perquè persones com un servidor s’alegressin de guanyar el sorteig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *