Categories
Agenda Cultura japonesa

Final del concurs d’oratòria 2011

Us recordem que aquest dissabte 30, a partir de les 17h a l’Hotel Melià de Barcelona (Av. Sarrià 50), hi haurà la final del concurs d’oratòria en japonès organitzat pel Barcelona Suiyokai (Associació d’empresaris japonesos de Catalunya), amb la col·laboració del Consulat General del Japó de Barcelona, The Japan Foundation i Casa Àsia.

Si hi heu participat i heu estat sel·leccionats per participar a la final, us desitgem moltíssima sort! Sabem que no és fàcil fer un discurs en japonès davant de tanta gent i no passar nervis! I pels que no hagueu participat però sentiu curiositat, que sapigueu que hi podeu assistir de públic sense cap problema. Si no sabeu japonès no passa res que ho podreu entendre tot, ja que mentre els participants fan els seus discursos es projecta la traducció dels mateixos en castellà. Us recomanem màxima puntualitat si desitgeu assistir de públic perquè la sala (tot i ésser força gran), s’acaba omplint.

Aquí teniu el mapa per arribar-hi.

Un cop més, molta sort als participants! Ganbatte!!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *