Categories
Agenda Cultura japonesa Notícies

Acte solidari pel Japó a Vic

Dissabte 7 de maig de les 11 a les 2 del matí i de 5 a 7 de la tarda zonajaponesa.com serà present a la Mostra d’Entitats de Vic. A l’estand, la Yukiko-sensei farà punts de llibre amb els noms, en japonès, de la gent que vulgui fer donacions per ajudar als damnificats pel Tsunami de l’11 de Març al Japó.
D’altra banda també donarà algunes lliçons pràctiques d’origami (papiroflèxia japonesa).

.

Al final del dia es farà un recompte públic de la quantitat recollida i s’ingressarà al número de compte de la Creu Roja Japonesa. Tant al al Facebook de la web com a la mateixa web, farem públics els diners obtinguts.

La Fira d’ Entitats, que s’emmarca dins dels actes de la Setmana de la Ciutadania i tindrà lloc al Passeig Pep Ventura o, en cas de pluja, es traslladarà al recinte firal El Sucre.

 

Dissabte 7 de maig
Acte solidari amb Japó

d’11 a 14 del matí
de 5 a 7 de la tarda
A la 8ª Fira d’Entitats, del Passeig Pep Ventura i Parc Balmes

Cal·ligrafia japonesa i taller d’origami
Un punt de llibre amb el teu nom.
Amb la col·laboració de Yukiko Murata, artista japonesa que viu a Catalunya des de fa gairebé vint anys; farà punts de llibre amb cal·ligrafia japonesa i un taller d’origami, l’art de la papiroflexia japonesa.

Dóna la teva voluntat.

També hi haurà un punt que recollirà els donatius de tothom qui vulgui col·laborar, de forma voluntària i anònima, pels damnificats del tsunami del Japó.

Els diners recaptats es faran arribar a la Creu Roja Japonesa.

Organitza: zonajaponesa.com, llardeyukiko

Col·labora: Impremta Daví (Rambla Montcada, 10, Vic)

 

8ª Mostra d’Entitats i Músiques de Vic
De 10:00 a 20:00 h

Una jornada que té per objectiu que les entitats de la ciutat mostrin la seva tasca associativa a la resta d’entitats i a la ciutadania en general.

Programa. Algunes de les activitats: tallers, exposicions, mostres, gastronomia, art, música, teatre, trapezi… i l’acte solidari pel Japó.

No hi faltis! Participa!

Lloc: Passeig Pep Ventura i Parc Balmes, Vic
En cas de pluja es farà al recinte firal del Sucre

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *