Categories
Agenda Cultura japonesa Notícies

Japanzone units per Japó

L’equip de Japanzone volem donar  les gràcies a tothom que va venir a  l’estand i va col·laborar per la causa nipona. Durant tot el dia la Yukiko no va parar de fer punts de llibre  i a la tarda va donar lliçons d’origami.

A més en aquesta mateixa noticia ens fem ressò d’una activitat de la UVic per col·laborar amb Japó.

 

L'acte solidari per Japó a la mostra d'enitats

La Yukiko no va parar d'escriure noms en els punts de llibre cedits per la impremta Daví.

La Yukiko Murata va ser tallerista de llengua i cultura japonesa als tallers dels Centre Cívics de Vic. Enviarà als nens de la classe d’en Yoshi, uns quants punts de llibre personalitzats, que vam realitzar a l’estand, per donar-los ànims.

Urna de donatius

Les donacions destinades a ajudar a les persones damnificades pel tsunami al Japó es transferiran a un compte de la Creu Roja japonesa,  aquest és l’organisme que gestiona l’ajuda que arriba de l’estranger al país.

Per a garantir al màxim la transparència dels fins de l’acte publicarem la imatge del resguard amb la quantitat transferida – 208 euros – consultable per tothom a la web i al facebook de Japanzone.

Si no vau poder venir a l’acte però voleu solidaritzar-vos amb Japó, encara teniu diferents opcions a través del l’Ambaixada del Japó a Espanya.

 

 

Un nou acte

D’altra banda  tenim una  activitat solidària amb Japó, organitzada per un grup d’alumnes de la UVic. Una nova oportunitat per col·laborar!

 

Dimecres 11 de maig
Jornada Solidària amb Japó a la UVic

De les 11:00 del matí a 17:00 de la tarda parada al hall del campus Miramarges de la Universitat de Vic

A les 17:30,
Projecció de la pel·lícula japonesa
Hula girls {saber més / sinopsi}
Lloc: Sala Mercè Torrents, Campus Miramarges UVic

.

Organitza: Judith Bazán, Fernanda Calero, Claudia Delgado, Iris Gómez; estudiants de Publicitat i Relacions Públiques de la UVic (PIRP FEC)

Col·laboren: Universitat de Vic, Creu Roja, Associació Nits de Cinema Oriental, zonajaponesa.com

 

.

Per Godai

7 respostes a “Japanzone units per Japó”

[…] És moment de mirar endavant, l’equip ha crescut en nombre i experiència i no ens plantegem seguir 10 anys més, simplement desitgem continuar gaudint del que fem, de compartir la nostra afició amb tots vosaltres i posar el nostre granet de sorra en el coneixement de Japó; especialment en els últims mesos units per Fukushima. […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *