Categories
Notícies

Japó tornarà a acollir el Mundial de Gimnàstica el proper octubre

Sembla que comencen a despuntar bones notícies per a la recuperació del Japó després dels desastres de l’11 de març i la posterior crisi nuclear. Es va saber fa pocs dies que la Federació Internacional de Gimnàstica (FIG) va ratificar que el Japó, concretament la ciutat de Tokyo, repetiria com a seu del proper Mundial, que se celebrarà entre el 7 i el 16 d’octubre d’aquest any.

La FIG va anunciar en un comunicat a la seva web que “La decisió de mantenir la seu de Tokyo es basa en una avaluació de la situació actual realitzada per professionals competents en aquest esport, i les seves conclusions posteriors”. El seu president, Bruno Grandi, alhora ha explicat que les autoritats de la Federació han tingut en màxima consideració la salut dels gimnastes i les delegacions que viatjaran a la capital nipona el pròxim mes d’octubre.

El president de l’Associació Japonesa de Gimàstica, Hidenori Futagi, ha aplaudit la decisió i la considera “un gest de solidaritat i ànims” pel conjunt del poble japonès.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *