Categories
Agenda Notícies

‘Bola de drac’ torna a TV i internet

El Canal 3XL confirma que amb la programació de tardor torna a la televisió la mítica sèrie Bola de Drac – les quatre temporades – però, comença amb l’estrena de Bola de Drac Z Kai el dilluns 19 de setembre a les 21:30h.

Els episodis es podran veure de dilluns a divendres a la televisió i durant 7 dies a la pàgina web.

Altres animes compartiran graella amb en Goku: Saint Seiya, Nausicaä o Freedom que s’estrenen en català durant la temporada de tardor.

A partir del 19 de setembre, de dilluns a divendres, a les 21:30h

.

Al Juny TV3 va anunciar l’adquicisió dels drets d’emissió de les sèries Bola de drac, Bola de drac Z, Bola de drac GT i Bola de drac Kai.
Els capítols de les quatre sèries també es podran veure a internet, després de l’emissió a televisió i durant una setmana, a 3xl.cat.

Bola de drac Kai Z és la darrera sèrie estrenada a Japó entre 2009 i 2011, una remasterització de Bola de drac Z amb un total de 97 episodis (segons la notícia de TVC, en HD -alta definició- i format 16:9).

Video promocional del retorn de Bola de Drac:

.

La boladedracmania

Akira Toriyama  és el pare d’en Son-Goku i també de l’Arale de Dr. Slump, l’adaptació televisiva del seu còmic original va arribar a TV3 el 15 de febrer del 1990, tot un fenomen que va començar amb la primera emissió de Bola de drac a Catalunya; la icona del manga de tota una generació de nens, joves i adults que van creixer amb els episodis d’en Goku. L’última emissió va ser el 27 de setembre del 2001 a l’etapa anterior del 3xl, i on Son Goku es va despedir amb un reportatge especial i “un fins aviat”.

Deu anys després, sembla que s’han pogut reunir les set boles del drac i es compleix el desig de molts teleespectadors: retrobar o descobrir els personatges de Bola de Drac, altra vegada, en català.

.

Estrenes  d’anime

La graella de la programació de tardor també inclourà novetats de sèries i pel·lícules d’animació que es podran veure al canal 3XL durant el tercer trimestre del 2011; tres ben confirmades:

  • Saint Seiya: The Lost Canvas, la primera temporada de la sèrie també es podrà veure en castellà al canal oficial
  • Nausicaä, la pel·lícula dirigida per Hayao Miyazaki, prèvia a la creació de Studio Ghibli. Film amb un missatge ecologista i una animació notable per ser del 1984.
  • Freedom, sèrie de 7 episodis amb dissenys de personatges de Katsuhiro Otomo (Akira)

.

Notes relacionades:
Segons la programació de TVC, el divendres 16 de setembre a les 23:15h es reemet la pel·lícula Ghost in the shell 2: Innocència.

3 respostes a “‘Bola de drac’ torna a TV i internet”

Freedom s’estrena divendres 23 de setembre a les 22:45 i Bola de Drac Z Kai es reemetran cada divendres els 5 episodis de la setmana.

A veure si podeu fer totel possible para que l´antic programa “Manga!” que va ser emetre al Canal 33 fa 14 anys, torni de nou, ara, al canal 3XL.Cada nit, o cada setmana a la nit. Qui se´n recorda de les pel-lícules Akira, Venus Wars, Vent D´Amnesia, Golgo 13, Record de la Guerra De Lodoss, Hiroshima, Alita Àngel de Combat, Devilman, Doomed Megalopolis, Goshu el Violoncelista, Kishin Heidan, Streetfighter, Ah, My Goddess, Roujin-Z, Moldiver, La Legenda dels Tres Reis, Goku Midnight Eye, 3X3 Ulls, R.G. Veda, Megazone 23, El Puny de l´Estrella del Nord, Estàs Arrestat, Herois de la Galàxia, Wicked City, …, etc.?!! Jo recordo aquell programa que va ser presentat de nit cada setmana, des-de 1994 fins al 1997, per l´Òscar Valiente (Norma Editorial). JAPANZONE.CAT: QUI TORNI DE NOU A LES NITS, ARA, AL CANAL 3XL, L´ANTIC PROGRAMA “MANGA!” DEL CANAL 33, JA!! FARÀ MOLT FELIÇOS A TOTS ELS OTAKUS CATALANS PEL MANGA I L´ANIME!! GRÀCIES PER ESCOLTAR-NOS.

Jesús, el retorn de bona part contingut del programa “Manga!” és complicat, perquè estem parlant de material de gairebé 15 anys i s’haurien de renegociar drets per la televisió. A més a la llista hi ha sèries o pelis antingues que els llicenciataris japonesos vés a saber si voldrien cedir els drets d’emissió (i això és un altre tema)… prova de reinvindicar al fcbook del canal 3xl.

Ah també he vist que tornen a fer “Nana”, doble epiodi els divendres a les 23:15.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *