Categories
Història Notícies Presentació

10 anys de Japanzone

I ja en portem 10. El temps passa ràpid, de fet sembla que va ser ahir quan el 29 de setembre de 2001 ens vam trobar per primer cop i vam esbossar la idea de fer una web en català que tractés temes relacionats amb el manga i l’animació japonesa. Per aquell temps era la nostra gran afició, i que en certa manera encara continua present a les nostres vides.

Primera publicació de Japanzone. Any 2001.

La nostra història pot ser la de tanta gent que, a través d’aquests mitjans, ha anat descobrint la fascinant cultura del país del sol naixent. La web, doncs, va anar ampliant horitzons a poc a poc, passant de centrar-se en l’anime i el manga, per anar incloent esdeveniments que es feien a Catalunya relacionats amb Japó, temes de cultura, història

Logo de l'any 2005.

N’hem passades de tots colors. Festivals de cinema a Sitges amb el record de Satoshi Kon, un viatge a Venècia per veure en Miyazaki, salons del Manga i del Còmic amb llargues entrevistes a les editorials, la creació de la Nit Manga a Vic i 7 edicions a l’esquena ( i aviat 8 ), tallers i xerrades sobre Japó,… Mirant enrere ens adonem que hem crescut amb la web i que aquesta ens ha permès conèixer espais i móns que d’altra manera ens haurien restat desconeguts.

És moment de mirar endavant, l’equip ha crescut en nombre i experiència i no ens plantegem seguir 10 anys més, simplement desitgem continuar gaudint del que fem, de compartir la nostra afició amb tots vosaltres i posar el nostre granet de sorra en el coneixement de Japó; especialment en temps units per Fukushima.

També volem tenir un record especial per a tots/es els/les que al llarg d’aquests anys heu col·laborat amb la web enriquint-la encara més amb la vostra saviesa.

Només ens queda dir-vos: Moltes gràcies a tots/es que ens aneu llegint i ens doneu suport i ànims per continuar endavant!

Equip zonajaponesa.com

Aoi (Montse), Godai (Quim), Genek (Blai), Vis (Joan), Urà (Josep)

Omedetou gozaimasu Japanzone!

Ara més que mai, si voleu col·laborar en la nova etapa de la web, com han fet altres persones, recordeu que només cal comentar-ho a [email protected] . Suggeriments, notícies, activitats per l’agenda, un regal… tot serà ben rebut 🙂

www.zonajaponesa.com

12 respostes a “10 anys de Japanzone”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *