Categories
Concursos

Concurs 10 anys de zonajaponesa.com

 

.

.

Tal com us vam prometre pel facebook, per celebrar que hem fet 10 anys, engeguem un concurs al qual esperem que molts de vosaltres us animeu a participar. Requerirà una miqueta d’habilitat, originalitat, i una càmara de fotos. Tot seguit us fem cinc cèntims de les bases.

.

Bases del concurs 10 anys

  1. Cal fer una o vàries figures d’origami o papiroflèxia (grulla, tortuga, cadira, lletres… absolutament tot és vàlid), fer-li una foto i enviar-nos-la.
  2. S’accepten totes les mides, formes, colors i estampats del paper que feu servir per fer la/les figura/es.
  3. S’accepta qualsevol tipus fons. És a dir, la figura no té perquè estar sobre una taula. Li podeu fer la foto a l’aire lliure, pintar el fons vosaltres mateixos… es valora creativitat i originalitat 🙂
  4. Les fotografies s’han d’enviar a: [email protected], indicant: Nom i cognoms, edat, població, i e-mail de contacte.** 
  5. Ens podeu enviar tantes fotografies com volgueu.
  6. Data límit per participar: dilluns 31 d’octubre de 2011. La resolució serà la primera setmana de novembre.
  7. El premi consisteix en uns packs de paper d’origami i els 3 primers números de la revista Eikyô, influencias japonesas
  8. Els membres de zonajaponesa.com decidirem la fotografia guanyadora d’entre les 10 més votades al facebook.
  9. Per a poder votar les fotos participants, és imprescindible ser fan de la pàgina zonajaponesa.com del facebook (haver fet click a “m’agrada”) . Els vots que no tinguin aquest requisit no seran tinguts en compte.
  10. La participació implica l’acceptació d’aquestes bases i de la publicació de les fotografies que ens envieu al facebook o bé a la web www.zonajaponesa.com. En cas de no acceptar aquestes condicions, zonajaponesa.com es reserva el dret de considerar una participació no vàlida.
  11. zonajaponesa.com es reserva el dret de resoldre qualsevol qüestió relacionada amb el concurs no descrita en aquestes bases.

** Camps obligatoris per a considerar vàlida la participació en el concurs. Les dades seran tractades de forma confidencial, s’utilitzaran exclusivament per al concurs o per a rebre informació de zonajaponesa.com

 

Ja veieu que és ben senzill!! Esperem que us agradi la idea i que us animeu a enviar-nos moltes fotos ben originals.
Per facilitar-vos una mica la feina us deixem el link d’una pàgina on podreu trobar les instruccions (algunes animades) per fer un munt de figures d’origami, l’art japonès de la papiroflèxia.

Ànims i a participar!! I gràcies per estar al nostre costat!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *