Categories
Nit Manga Vic Notícies

Dr Slump, sèrie Nit Manga 8

Més informació del programa del dissabte 12 de novembre a l’espai ETC de Vic. Toca presentar una sèrie del programa de la Nit Manga 8: Dr Slump. Projectarem el primer episodi en català, “el naixement de l’Arale”, el personatge creat per Akira Toriyama fa 30 anys.

Per aquesta sèrie, disposem de la col·laboració de Jonu Media – Emon i Planeta de Agostini Cómics.

.

El punt nostàlgic de la nit el posa la recuperació del primer episodi de la sèrie mítica de Dr Slump. Arare és una nena robot plena d’energia i amb molta força, creada pel doctor Sembei Norimaki autoproclamat un geni.
Els dos viuen a la Vila del Pingüí on viuen els gamberros Taro i Akane, la senyoreta Yamabuki (la mestra d’escola), en Suprunaman (l’home pruna) o el rei Niko-chan (un extraterrestre amb el cul al cap i el nas al costat) i molts més personatges curiosos.

Dades tècniques

Volum 1 del manga, edició definitiva

Manga original: Dr. Slump
Autor: Akira Toriyama
Any: 1980 – 1985

Número volums: 15 (edició definitiva)
Edició del manga: Planeta de Agostini Cómics
Preu/tom: 9,95€

Gènere: Humor, Comèdia

Sèrie de televisió: Dr. Slump – Arale
Productora: Toei Animation
Any: 1981
Episodis: 243

DVDs: 4 packs previstos per 2011 (50 episodis)
Distribuïdora anime: Savor Ediciones – Jonu Media – Emon
Preu/pack: 40,64€

La sèrie d’èxit reconegut s’edita en DVD per conmemorar els 30 anys de l’estrena a Japó de la sèrie de televisió de Dr. Slump.
Els digipacks inclouen 4 discs amb 12 episodis cada un, llibret il·lustrat, imatge millorada amb àudio en català, castellà (nou) i japonès, subtítols en català i castellà.
Extres: Fitxa tècnica, artística i de doblatge; demostració de millora qualitat d’imatge; canta l’opening i l’ending; joc pinta i acoloreix; esbossos originals.

Anime en digipack, volum 1 i 2 (maig, setembre 2011) versió remasteritzada 30è aniversari


Slump i Arale, personatges entranyables del manganime tornen a la Nit Manga Vic

Corren... venen a la Nit Manga 8!

9 respostes a “Dr Slump, sèrie Nit Manga 8”

[…] Dr Slump, sèrie Nit Manga 8 Més DR.SLUMP-ARALE! Una nova ració de bon humor i enginyoses aventures a la Vila del Pingüí acabada de sortir del forn. “El sorprenent calor de l’amistat fondrà el gel que bloqueja el cor endurit d’un jove adolescent, que s’il·luminarà, que s’il·luminarà i s’obrirà com una flor” Així comença el primer episodi d’aquest tercer volum. […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *