Categories
Nit Manga Vic Reportatges

Sèrie Nit Manga 8: Escaflowne

A la NitManga 7 vam tenir Trigun, a la 8, recuperem un altre clàssic dels 90: Escaflowne, un còctel de fantasia, amor i drama amb elements de ciència-ficció, que en el seu moment va sorprendre per ser una sèrie de robots que es transformen en armadures però amb un disseny semi-medieval.

En el primer episodi “La promesa del destí“, descobrirem com és l’inici del viatge de la noia. Per aquesta sèrie, disposem de la col·laboració de Selecta Visión que ha editat tot l’anime.

.

Hitomi Kanzaki és una estudiant d’institut, esportista i amb una habilitat: a vegades pot predir el futur amb les cartes del tarot. Hitomi serà transportada al planeta Gaia, un món on la màgia es combina amb l’enginyeria mecànica més avançada i s’utilitzen les armadures sobretot per fins bèl·lics. La protagonista viurà grans aventures (entre dos països en guerra) al costat dels joves i valents cavallers Van i Allen.

L’atmosfera d’Escaflowne combina animació de mitjans dels 90, dissenys mecànics i tecnològics així com una banda sonora destacable. El creador original de la sèrie, Shoji Kawamori, és conegut pel disseny de les naus Valkiries de Macross. El director de la sèrie i pel·lícula, Kazuki Akane ha treballat en altres treballs com l’storyboard a Cowboy Bebop, Samurai Champloo o  Ergo Proxy

Dades tècniques
Escaflowne, edició definitiva
Escaflowne, edició definitiva

La Visió d’Escaflowne

Tenku no Escaflowne
Idea original:  Shoji Kawamori & Hajime Yatate
Gènere: Aventures/fantasia heroica
Sèrie de televisió
Any: 1996
Episodis: 26
Director: Kazuki Akane
Música: Yoko Kanno, Hajime Mizoguchi
Producció: Sunrise – TX
DVDs: pack edició definitiva
Distribuïdora anime: Selecta Visión
Preu/pack: 79,95€  49,99€ a l’stand de Selecta al Saló Manga 2011

El Saló del Manga 2010, Selecta va presentar una edició col·leccionista en una caixa contenedora de gran format tamany A4 amb detalls platejats al logotip, la sèrie completa de 26 episodis en 6 DVDs, imatge i so netament restaurat, episodis amb escenes inèdites; àudio en català, castellà, japonès i subtítols en castellà;  nombrosos extres i interessants al·licients. Una edició limtada a 1200 unitats.

ANÀLISIS Web Escaflowne, edició definitiva

També hi ha editada “Escaflowne. la pel·lícula”, nova versió de la història amb un estil molt més fosc, dirigida per Kazuki Akane (2000, 93 minuts). Emesa per televisió al canal 33. Distribuïda en DVD per Selecta Visión.

No Need for Promises [Opening]

http://youtu.be/PrHXD4Ze_tM

El primer episodi en català de Escaflowne es podrà veure a la Nit Manga 8 – Vic, gràcies a la col·laboració de Selecta Visión.

.

Articles relacionats:

ANÀLISIS Web Escaflowne, edició definitiva

Nit Manga 8

Nit Manga 8, som-hi? Programa 11-12 de novembre, Vic

Dr Slump, sèrie Nit Manga 8

Esca... Flow-ne! a la Nit Manga 8

Una resposta a “Sèrie Nit Manga 8: Escaflowne”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *