Categories
Nit Manga Vic

Nit Manga 8: Xerrada-presentació del llibre de fotografies de Japan Photo Project

.
Divendres 11 de novembre esteu tots convidats a la xerrada-presentació del llibre  que recull les fotografies que The Japan Photo Project (format per la Tina Bagué i el Toru Morimoto) va realitzar durant tots i cadascun dels dies de l’any 2010 tot recorrent el Japó.
La xerrada serà a les 20:00h, a la llibreria Muntanya de llibres (C/ Verdaguer, 31) de Vic; i serà l’acte previ al plat fort de la Nit Manga 8. A continuació us fem cinc cèntims d’aquest projecte gràfic tan original i interessant.
.
.
.

La Tina Bagué (Barcelona, 1974) i el Toru Morimoto (Akashi, 1972) van recórrer durant 365 dies un total de 41995 km, des del nord de Hokkaidô fins a l’arxipèlag d’Okinawa, fotografiant tot el país. La seva intenció era mostrar l’essència del Japó des de dues mirades i tècniques fotogràfiques diferents, viatjant en autocaravana i evitant les ciutats més grans. Per fer-se una idea de la magnitud del projecte, el Toru va disparar 460 carrets en blanc i negre (que van ser revelats a l’autocaravana), i la Tina, va fer unes 45000 fotografies digitals en color.

Ara han publicat “Japan · 日本”, un llibre molt especial de 181 fotografies (la meitat en B/N i l’altra en color) seleccionades d’entre les que van fer durant el seu viatge. Un llibre que es pot llegir des dels costats cap al centre, enquadernat a l’estil tradicional japonès i cosit amb un cordill vermell, que la Tina i el Toru esperen que atregui tant als amants de la fotografia com als amants del Japó:

Coberta i detall del llom

 

El llibre es va presentar el passat 13 d’octubre a la sala Konica Minolta Plaza de Tòquio, i el proper dijous 10 de novembre el presentaran a Barcelona, concertament a The Private Space (C/ Roc Boronat 37) a partir de les 19:30 . La presentació de Barcelona es complementarà amb l’exposició “Nippon”, que recull quaranta fotografies del llibre, i que es podrà visitar des del 10 fins al 21 de novembre a la ciutat comptal.

I com us hem dit anteriorment, després de Tòquio i Barcelona també vindran a parlar-nos del llibre i del seu projecte a Vic, a la llibreria Muntanya de Llibres (C/ Verdaguer, 31) el divendres 11 de novembre a les 8 del vespre , en el marc de la Nit Manga 8.

Si voleu veure imatges del llibre, feu click aquí. I si esteu interessats en adquirir-lo, aquí.

 

“Japan”, presentació del llibre JPP amb els autors

Títol: Japan / 日本

 Autors: Tina Bagué i Toru Morimoto. Texts: Carlos Rubio, Tina Bagué, Toru Morimoto

Format: 34×23,4 cm; 240 pàgines.

Idiomes: Castellà, Català, Anglès i Japonès

ISBN: 978-84-938591-2-1

Editorial: The Private Space

Preu online a Europa: 61€ + enviament (L’enviament comença a partir del dia 10 de novembre)

 

Us hi esperem a tots!

Articles relacionats:

Nit Manga 8 – Vic

NM8, Som-hi? Programa activitats 11-12 de novembre

Sèries Nit Manga 8: Dr Slump; Escaflowne

2 respostes a “Nit Manga 8: Xerrada-presentació del llibre de fotografies de Japan Photo Project”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *