Categories
Nit Manga Vic Reportatges

Crònica de la Nit Manga 8

Una Nit Manga més a l’esquena i des de zonajaponesa.com volem donar les gràcies a totes aquelles persones que van donar-nos un cop de mà, a familiars i amics, als col·laboradors locals VicJove, espai ETC, Món de Còmics, Otaku no tamashi, Zoo i Cineclub; a la xerrada per Muntanya de Llibres i els autors del llibre de Japan Photo Project; i pel suport de les editorials i distribuïdores de manganime que un any més han confiat en la nostra iniciativa.
I molt especialment als que vau assistir, presencialment o en la distància, tan a la xerrada com a la Nit. Sense tots vosaltres no hauria tingut sentit tota la moguda a Vic.

.

La xerrada-presentació del llibre de fotografia “Japan” va aconseguir aplegar gairebé trenta persones. La Tina i en Toru, de The Japan Photo Project, ens van explicar l’aventura de recórrer durant tot un any (amb autocaravana) el país del sol naixent. Els nostres convidats van compartir amb els assistents algunes anècdotes divertides que van viure durant el seu viatge. Van presentar el seu llibre de fotografia (que oficialment ‘naixia’ el dia abans a Barcelona) i a Vic, vam tenir el privilegi de fullejar o comprar-lo en exclusiva a la llibreria Muntanya de Llibres.
A través de les instàntanies es mostra l’essència del Japó des de dues mirades i tècniques fotogràfiques diferents i a la vegada permet despertar més ganes de viatjar al Japó.

.

El plat fort del dissabte, va ser la Nit Manga 8 a la sala polivalent de l’ETC, al Vic2 Remei, que va acollir unes 120 persones, vingudes d’arreu d’Osona, Garrotxa o de diferents punts de la província de Barcelona. Com marcava el programa a les 10 del vespre s’obrien portes per l’ambientació de videoclips i com a novetat teniem un concurs de cosplay. La sala estava ben decorada per l’ocasió amb pòsters de diferents sèries i pel·lícules.

A les 11 de la nit s’oferien variades propostes d’animació japonesa. A la primera part vam tenir 2 episodis nostàlgics de la televisió dels anys 80, DR SLUMP i CINTURÓ NEGRE , que van donar moments de rialles i aplaudiments espontanis. I com a sèrie dels 90 la llegenda d’ESCAFLOWNE, totes tres es van veure en català.

Després d’un descans per estirar les cames, a la mitja part vam saber el resultat del concurs de cosplay…

La Cristina amb una caracterització de Vocaloid feta a mà, es va emportar el premi d’un pack de BLOOD.
I tot seguit, el tradicional sorteig on els números van escollir els afortunats/es que s’emportarien un premi del nombrós assortit de còmics, DVDs, revistes de cultura nipona o un casquet volador d’en Doraemon : )

Les sèries més fosques de la nit van entrar en escena a la segona part, sessions en alta definició (blu-ray) amb la màxima qualitat d’imatge i so. La pel·lícula BLOOD, L’ÚLTIM VAMPIR de curta durada però intens seguiment a l’obscur món de la protagonista; i seguiria la prímicia que vam anunciar a la web: HIGH SCHOOL OF THE DEAD, una trobada de zombis i adolescents en una situació extrema, que va acabar de donar un final èpic a la nit.

La gent no va marxar amb les mans buides ja que com és tradicional es va poder emportar com a obsequi, un pòster i material promocional per recordar la 8ª edició de la Nit Manga.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM!

.

I ara…
Des de Japanzone, estem valorant la Nit Manga i ens agradaria saber la vostra opinió?! podeu fer arribar els vostres comentaris via web, facebook o a [email protected]. Amb les vostres aportacions podrem continuar oferint propostes de qualitat sobre manga i cultura japonesa.

També aquesta setmana obrirem un concurs exclusiu amb dos packs de sèries de la Nit Manga… estigueu atents!

 

Per saber més de les sèries Nit Manga 8 ->

DR SLUMP | Assisteix al divertit naixement de l’Arale i celebra els 30 anys de la sèrie. Oioió!

ESCAFLOWNE| L’inici del gran viatge de la Hitomi. Comença la llegenda d’Esca-flowne!

CINTURÓ NEGRE | La Ginger Inokuma, un talent nat pel judo. La nostàlgia més buscada. Ipon!

BLOOD, L’ÚLTIM VAMPIR | L’obscur món dels vampirs. La misteriosa Saya entra en acció!

HIGH SCHOOL OF THE DEAD | la prímicia més explosiva de zombis i adolescents inmersos en un caos!

Programa activitats Nit Manga 8
Divendres 11 i dissabte 12 de novembre de 2011, Vic

3 respostes a “Crònica de la Nit Manga 8”

Teniu algun mail per posar-me en contacte amb vosaltres? estic fent el projecte final i va relacionat amb el manga i veig que aqui hi ha coses interessantissimes , la veritat tinc algunes coses per preguntar i comentar si algu es pot posar amb contacte amb mi seria de gran ajuda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *