Categories
Concursos

Guanyador concurs 10 anys (origami)

Bé, ha estat una votació molt renyida i molt difícil. Però avui us anunciem per fi el guanyador del Concurs 10 anys de Japanzone, en el què us demanàvem fotos de les vostres figures d’origami. Insistim que estem molt sorpresos amb el nivellàs que han mostrat els participants, i que, de tot cor, ens ha estat molt complicat decidir qui s’enduia el premi, que consisteix en:

– 1 pack de revistes Eikyô (números 1, 2 i 3) (Gentilesa de Eikyô, influencias japonesas)

– 2 packs de papers d’origami (un d’ells portat des del Japó)

.

Volem aprofitar per tornar a donar les gràcies a tots els que heu participat (podeu revisar la galeria complerta de fotos aquí), i dir-vos que estem preparant molts nous concursos en el quals esperem que us animeu a presentar-vos, perquè aquest any estem d’aniversari i ho volem compartir amb tots vosaltres, premiant la vostra fidelitat.

I bé, sense més preàmbuls….

.

… el guanyador del Concurs d’origami 10 anys de Japanzone…

.

… i per tant la persona que s’endurà el fantàstic pack…

.

… és…

.

..

.

.

.

.

.

Eulogio Villalobos

per la figura:

 

Moltes felicitats Eulogio!! Ens posarem en contacte amb tu per fer-te arribar el premi.

13 respostes a “Guanyador concurs 10 anys (origami)”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *