Categories
Agenda Cultura japonesa

Concert benèfic per Japó a Terrassa

Un concert benèfic per Japó tindrà lloc el diumenge 4 de desembre, a les 7 de la tarda, a l’Auditori Municipal de Terrassa. L’acte tindrà un repertori de música clàssica i contemporània, cançons populars de Japó i Catalunya interpretades per músics japonesos i catalans.

Força Japó! i Associació humanitària Tiravira organitzen l’acte per recaptar diners que seran enviats a l’ONG Project Fumbaro Eastern Japan dedicada a programes d’ajuda directe a la zona afectada pel terratrèmol i tsunami de la primavera passada al Japó.

.

Un concert amb música clàssica i contemporania, cançons populars japoneses i catalanes interpretades per músics dels dos països. I com a grup convidat, la Cobla Ciutat de Terrassa.
La primera part inclourà la peça Fantasy after “Nambu ushioi uta”, composada per Daisuke Soga, un reconegut director d’orquesta, que commemora el desastre de l’11 de març del 2011.

Com a complement del concert, al hall de l’Auditori es podrà veure una mostra visual de fotografies i un video dels treballs de reconstrucció de la zona afectada. També els assistents podran enviar missatges de solidaritat i a l’acabar el concert intercanviar impressions amb els músics tot fent un piscolabis.

Tots els diners recaptats seran enviats a l’ONG japonesa Project Fumbaro Eastern Japan (web en anglès) que té varis programes d’ajuda a les víctimes de la zona afectada d’una manera ràpida i eficaç, que complementa els canals de solidaritat de les institucions públiques.

Concert benèfic per Japó
Diumenge 4 de desembre a les 19:00 hores
Lloc: Auditori Municipal de Terrassa (Passeig d’Ernest Lluch, 1) Terrassa

El preu de l’entrada és de 8€ anticipada o 10€ a taquilla
Aforament limitat (330 persones)
Per comprar les entrades anticipades podeu enviar un correu a: [email protected]

Organitzen: Força Japó! i l’Associació Humanitària Tiravira

Col·laboren: Ajuntament de Terrassa, Terassa Solidària, Consulat general del Japó a Barcelona, Casa Àsia,

 

Notícies relacionades:

>> De Catalunya, units amb Japó:
Canals per donar suport a les víctimes del terratrèmol i tsunami de l’ 11 de març de 2011 i posterior problema nuclear al Japó,

  • Quatre cantants de Fukushima van fer un grup, ” Inawashiroko’s” per fer una cançó: I love you, I need you, Fukushima ( T’estimo, Et necessito, Fukushima).
    En aquest video 48 persones de les 48 provincíes del Japó canten per donar ànims a Fukushima:

Articles web:

Històries de Fukushima

Japó tremola

Primavera, festa dels nens… a Fukushima

Japanzone units per Japó

Japó solidari al Poble-sec

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *