Categories
Concursos Nit Manga Vic

Resultats concurs packs “Nit Manga 8”

Un mes després de la Nit Manga 8, des de la web tenieu l’oportunitat de participar en el concurs de dos packs de DR SLUMP i HIGH SCHOOL OF THE DEAD.
Per a optar a un dels packs, demanàvem que ens expliquessiu un episodi, escena, situació còmica de Dr.Slump i; un argument per merèixer el pack HOTD.

La deliberació ha sigut díficil però aquí teniu els resultats.

.

Abans del resultat, volem aprofitar per donar les moltes gràcies a tots els que heu participat i animar a tothom a presentar-se a altres concursos que farem durant l’any del 10è aniversari de Japanzone, perquè volem compartir-ho premiant la vostra fidelitat a la web.

I bé, sense més preàmbuls…. l’ afortunat/da són:

.

Pack DR SLUMP : Jordi Castells i un fragment del seu relat d’una escena nostàlgica, divertida i curiosa:

“M’enrecordo molt especialment d’un episodi d'”El doctor Slump” que de petit em va impactar moltíssim.
Resulta que a la Vila del Pingüí un dia va aparèixer una mena de bola vermella, petitona, que flotava per l’aire, i s’anava movent pertot arreu: es belluguejava pel carrer, entrava en botigues… Ningú no sabia què era! I la boleta, vinga a moure’s amunt i avall. Durant tot el capítol, tothom en el poble mirava d’esbrinar què podia ser, però ningú no ho sabia, i la boleta amunt i avall. Al final (SPOILER:  la bola es va fent petita fins que desapareix, i acaben traient-ne l’entrellat: en realitat era un caramel que s’estava menjant un nen invisible. ). Em vaig quedar molt impactat per la manera tan senzilla de resoldre l’episodi. [ep.174 – Un objecte volador no identificat]

A “Doctor Slump”, qui més, qui menys, tothom està una mica tocat del bolet però que trobessin tan natural que hi hagués un nen invisible em va fer encuriosir molt. “Dr Slump” em feia entendre la vida d’una manera tan relativa com mai cap sèrie no ho ha aconseguit! ”

Arale pòster de tela de 79 x 109 cm + 2 packs sèrie de televisió Dr Slump
pack valorat en uns 95€ cortesia de Jonu Media – Emon i Món de Còmics

.

Pack HIGH SCHOOL OF THE DEAD : Marina Matalonga i part del seu argument amb un punt de vista diferent:

“H.O.T.D. m’ha cridat especialment l’atenció. Tot i ser un anime força fan service, tot s’ha de dir, les noies tenen un paper molt potent i no són un zero a l’esquerra. Les noies de H.O.T.D. prenen papers importantíssims. Des de l’habilitat innata per l’espasa de la Saeko fins a l’intel·ligència brillant de la Saya; atributs indispensables per poder superar les adversitats que els hi suposa l’epidèmia de zombis. La Rei, heroïna protagonista, no es queda pas curta: és part del club de llança i això li proporciona la força necessària per sobreviure. Per no parlar del realisme que desprén en Kohta, quin noi no s’haurà sentit identificat amb ell tot mirant l’anime, amb el freak de la sèrie?

En definitiva, lluny de la concepció que tenen molts manga eichi sobre la figura femenina (la noia que amb un corrent d’aire se li veuen les calçes, es posa vermella i emet un lleuger gemec), a H.O.T.D. les noies són companyes de batalla de’n Takashi, són camarades, són persones al mateix nivell dintre de les possibilitats de cadascú, no simples objectes de desig -tot i que una mica d’això pot haver-hi-.
Havent dit això, m’agradaria aconseguir el pack de la sèrie per confirmar o descartar les impressions que tinc de l’anime, i aclarir quin és el meu personatge preferit -de moment és la Saya-“.

volum 1 del DVD High school of the Dead + toms 2, 4, 5 i 6 del manga de Apocalipsis en el Instituto,
pack valorat en uns 45€ cortesia de Selecta Visión i Ediciones Glénat

.

Moltes felicitats Jordi i Marina!

Des de Japanzone ens posarem en contacte amb vosaltres per quedar entesos en l’entrega del pack.

Per saber més de les sèries Nit Manga 8 – Vic

DR SLUMP|ESCAFLOWNE|CINTURÓ NEGRE |BLOOD, L’ÚLTIM VAMPIR | HIGH SCHOOL OF THE DEAD |

3 respostes a “Resultats concurs packs “Nit Manga 8””

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *