Categories
Agenda Cultura japonesa

Noves beques per estudis al Japó

Novament informar de les convocatòries anuals de dues beques que gestiona el Ministeri d’Educació, Cultura, Esports, Ciència i Tecnologia (MEXT) del Japó. Les beques Monbukagakusho estan destinades per a estudiants i professors.

Una nova oportunitat per viatjar al país del sol naixent, tot això si creus que vas prou preparat de japonès!
Vols tots els detalls? Continua llegint.

.
Monbukagakusho 2012 per a Estudis japonesos

Dirigida a estudiants estrangers que desitgin aprofundir en els seus estudis sobre el Japó (llengua, cultura, etc.). L’objectiu d’aquesta beca és promoure la comprensió mútua i enfortir les relacions d’amistat entre el Japó i altres països mitjançant estudis especialitzats en llengua i cultura japoneses.

  • Per estudiants d’ universitats estrangeres (no japoneses) d’àrees relacionades amb l’idioma o la cultura japoneses en el moment de la seva arribada i sortida del Japó.
  • Durada de la beca: 1 any a partir de l’octubre de 2012.

.

Monbukagakusho 2012 per a Formació de professors

Dirigida a estudiants estrangers que desitgin dur a terme una investigació sobre temes educatius en universitats japoneses.

  • Graduats per una universitat o per un centre de formació professional, i haver treballat com a professor d’ensenyament primari, secundari o de formació professional en el seu país d’origen per un període d’almenys 5 anys, a 1 d’abril de 2012. No podran ser escollits professors universitaris.
  • Durada de la beca: entre octubre del 2012 i març del 2014.

 

Les sol·licituts i la documentació caldrà fer-les arribar a l’Ambaixada del Japó a Espanya, amb seu a Madrid. Com a màxim fins el dilluns 5 de març, inclòs.

Podeu descarregar els documents i consultar tota la informació aquí

Informació i sol·licituds:

Embajada de Japón en España
Sección Cultural y Prensa
C/ Serrano, 109
28006 Madrid
TL: 91 590 76 12
e-mail: [email protected]
web: http://www.es.emb-japan.go.jp/

.

Articles relacionats:

De Girona a Japó
Entrevista a Laura Carreras, una experiència de 5 setmanes al Japó amb la beca “Japan-Europe High School Student Exchange
De Girona al Japó II

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *