Categories
Agenda Notícies

Pel·lícules anime al Super3/3XL

Viatgem de nou a Lap*ta de Ghibli (foto al Museu Ghibli, Mitaka, Japó)

Continua l’aposta per la millor animació japonesa a la televisió i en català. Una nova estrena del catàleg Miyazaki, “El castell en el cel” la primera pel·lícula produïda per Studio Ghibli el 1986, prevista pel diumenge 20 de maig a les 15:45 al Canal Super3.

A més a partir del divendres 18 de maig a la nit del Canal 3XL i en substitució de la sèrie Saint Seiya Lost Canvas, és el torn d’ un cicle de pel·lícules anime cada divendres a les 11 de la nit. Començaran amb dos films made in Ghibli, La Haru al regne dels gats (dv 18) i Un castell en el cel (dv 25) per continuar setmana rera setmana amb Porco Rosso, Ghost in the Shell o Inuyasha.

.

.

Entre Super3 i 3XL, fins ara s’han pogut veure part de les pel·licules del catàleg Ghibli com “Nausicaä de la vall del vent”, “El meu veí Totoro”,Kiki, l’aprenenta de bruixa”, “Porco Rosso”, Haru, al regne dels gats“, “Murmuris del cor“, “El viatge de Chihiro” o El Castell Ambulant.

I la següent pel·lícula Ghibli, serà…?

Un castell en el cel
Tenku no Shiro Laputa
Any: 1986
Durada: 125 minuts
Director: Hayao Miyazaki

Diumenge 20 de maig a les 15:45h al Canal Super3
[Estrena en català]
Divendres 25 de maig a les 23:05h al Canal 3XL

La Sheeta és l’única persona al món que coneix el secret de la ciutat flotant, resultat d’una civilització que sembla que està extingida. I en Pazu és un jove rebel que es creuarà en el camí de la Sheeta. Arribar al castell del cel i conèixer els seus misteris ocults es convertirà en una odissea plena d’aventures i personatges, que reforçarà, al mateix temps, la relació d’afecte que hi ha entre en Pazu i la Sheeta davant de l’adversitat.

En DVD i BluRay • Àudio en espanyol i japonès, subtítols en espanyol. Pel·lícula distribuida per Aurum (microsite fitxa)

.

La Haru al regne dels gats
Neko no ongaeshi
Any: 2002
Durada: 75 minuts
Director: Horoyuki Morita

Divendres 18 de maig, 23:05h al Canal 3XL
(emesa un parell de vegades al Club Super3)

Haru és una noia que un dia tornant de l’institut evita que un gat misteriós sigui atropellat per un camió.
El gat per a donar-li les gràcies la convida a visitar el seu Regne, un món irreal i lluny dels problemes diaris. És feliç però aviat començaran els seus dubtes.

En DVD • Àudio en espanyol i japonès, subtítols en espanyol. Pel·lícula distribuïda per Cameo

.

 

Al video promocional del cicle també es veuen imatges de les pel·lícules Porco Rosso, Ghost in the Shell 2.0, The Sky Crawlers, de la saga d’ Inuyasha o Sword of Stranger/El samurai sense nom..

.

Studio Ghibli en Català. Llargmetratges d’animació d’un dels estudis més importants i prolífics del Japó i doblat a la nostra llengua:

Articles relacionats:

Edicions combo (DVD+BD) al Saló Còmic 2012

Viatge de Chihiro i Castell Ambulant en català

Reportatge >> Propostes: Descobreix Ghibli 4.0

Entrevista a Cécile Corbel, cantant i compositora d’”Arrietty”

Dia Hayao Miyazaki

4 respostes a “Pel·lícules anime al Super3/3XL”

A l’edició de Bluray de Nausicaä, tot i que a la caràtula diu que porta la versió catalana al disc no hi és.
Estic investigant com aconseguir que em tornin els diners.

Òndia, doncs al Saló, a l’estand d’Aurum, ens van comentar que sí hi era… ho tornarem a confirmar. També pots provar de contactar al seu web o facebook. Sort!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *