Categories
Concursos

Concurs “Buda: el Gran Viaje” de CineAsia online

Aquesta adaptació del manga d’Osamu Tezuka, dirigida per Kozo Morishita, va ser presentada al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya de Sitges 2011, on va causar gran expectació entre els aficionats. Més recentment, en les Nits de Cinema Oriental de Vic 2012, vam poder gaudir de nou d’aquesta pel·lícula. Amb motiu de la seva posada a la venta el mes passat, CineAsia online en sorteja 5 DVD’s. Voleu saber què heu de fer per participar-hi?

.

..

.

.

 

És ben senzill, només cal que els escriviu dient quina és la vostra pel·lícula o sèrie d’animació preferida. Amb el conjunt de les respostes rebudes, el proper divendres 31 d’agost faran el sorteig dels 5 DVDs. Podeu deixar les vostres respostes al seu blog (aquí, com a resposta a l’entrada on s’esmenta aquest concurs), al seu facebook, al twitter (hashtag #animefavorito) o a l’adreça: [email protected].

Molta sort als que us animeu a participar!! Més informació aquí.

Podeu veure una crítica de la pel·lícula aquí (feta per CineAsia online), i us deixem també amb el trailer per si no la coneixeu:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *