Categories
Notícies

Adéu al canal 3xl

Doncs sí, el canal 3xl, que des del 19 de setembre de 2010 acull una programació dedicada a un públic d’entre 16 i 25 anys, tindrà la seva fi el dilluns 1 d’octubre de 2012.

Malgrat que en la nota de premsa oficial no s’esmenta específicament la desaparició del canal 3xl aquesta és perfectament interpretable, ja que es fa esment clar a la fusió del canal 33 i de la programació infantil del club super3 mentre que es diu que “l’oferta de programació juvenil quedarà integrada en els diferents canals de TVC.”

Una curiosa decisió si tenim en compte que a principis de setembre es va anunciar l’inici de la temporada de tardor  on es tenia en compte el 3xl com a canal.

Els motius? econòmics. La reestructuració, que afecta els diferents canals de TVC suposarà una reducció de 12,4 milions d’euros.

A l’espera de més informació, quedem amb el dubte sobre el futur de la web 3xl i de quins continguts desapareixeran i quins es reordenaran.

 

Una resposta a “Adéu al canal 3xl”

és una putada molt gran!!! ens deixaran Bola de Drac GT a mitges!!! no m’ho puc creure del tot que el 3XL desaparegui!!! NO VULL!!! T_T

ja podien fer fora el Canal 33 o l’Esport 3 que no els mira ningú!!! T_T

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *