Categories
Notícies Novetats manganime: còmic i DVD

EDT perd les llicències de Shueisha

L’editorial EDT ( Editores De Tebeos, antiga Glénat) no ha pogut renovar el contracte amb Shueisha, l’editorial japonesa responsable de títols com Naruto, Bleach o Death Note. Això significa que perd els drets de distribució de les sèries del seu catàleg, segons explica el mateix Joan Navarro en el seu blog.

En el mateix blog diu que deixaran de publicar novetats a partir del 30 de novembre d’aquest any i que de cara el maig de 2013 deixaran de vendre el seu fons editorial.

Les sèries però, no queden orfes ja que Shueisha les distribuirà entre quatre grans editorials. Planeta de Agostini ja ha anunciat l’inici de les publicacions de Naruto i els Cavallers del Zodíac ( Saint Seiya) de cara el 2013. Ivrea, segons anuncia al seu twitter, es queda amb D-gray man i Zetman. Falta confirmar quines altres editorials seguiran amb les publicacions.

 

ACTUALITZACIO 28 Novembre de 2012

En resum el tema queda:

Naruto cat/cast i Saint Seiya (Planeta de Agostini)
Bleach cat/cast, Gantz i Rurouni Kenshin (Panini Comics)
Death Note i Blue Dragon (Norma Editorial)
D-gray man i Zetman (Ivrea)

La resta de sèries que queden orfes fins el 30 de maig de 2013
o
sortiran en packs especials o altres fòrmules, per exemple,
Kimagure Orange Road
s’ha editat el primer pack, volums 1 al 5, per 15€

Es continuaran les edicions catalanes de Naruto i Bleach, per les respectives editorials, després de publicar-se 54 i 40 toms respectivament.

10 respostes a “EDT perd les llicències de Shueisha”

Hola Cris. Responent a la teva pregunta, segons les fonts oficials, les sèries acabades que encara pertanyin a Shueisha les hauran de deixar de vendre i destruir tot l’stock que tinguin (tant si estan acabades com si no). Les que no pertanyin a Shueisha però, EDT les continuarà venent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *