Categories
Notícies

Mediatres Estudio distribuirà “Rurouni Kenshin” de Keishi Ôtomo

El passat 25 d’agost s’estrenava als cinemes japonesos la pel·lícula Rurouni Kenshin (o Rurôni Kenshin), dirigida per Keishi Ôtomo i protagonitzada per Takeru Satoh. El film està basat en el famosíssim manga del mateix títol, creat per Nobuhiro Watsuki i publicat al Japó a la dècada dels 90. Es tracta de la primera adaptació en imatge real d’aquesta obra, i al Japó està tenint un gran èxit de taquilla, posicionant-se com a la pel·lícula més vista de la cartellera. Mediatres Estudio ha firmat amb la productora japonesa Gaga Comunications l’adquisició dels drets de distribució a Espanya d’aquesta cinta.

.

 

Si heu llegit el manga, sabreu que Rurouni Kenshin tracta sobre Kenshin Himura (interpretat en el film per Takeru Satoh), un famós samurai conegut per la seva destresa amb la katana i la seva fredor a l’hora de matar. En el passat va estar al servei dels Ishin Shishi, un grup de patriotes que lluitaven per retornar el poder a l’Emperador, participant en nombroses batalles i arrencant moltes vides. Però quan s’acaben els enfrontaments, Kenshin decideix no tornar a matar i passar a l’anonimat per dedicar-se a viatjar pel país com un vagabund, ajudant a qui ho necessiti, com a penitència per totes les morts que va provocar. Deu anys més tard, l’any 1878, en Kenshin arriba a Tokyo, on coneix la Kaoru (interpretada per Emi Takei), que el convida a quedar-se al seu dôjô. Però el passat que el protagonista tan desitja deixar enrera el persegueix per a venjar-se d’ell.

Rurouni Kenshin arribarà a Espanya en DVD i Blue-ray comercialitzada per Cameo, i en format digital a través de la plataforma de cine online Filmin.

Us deixem amb dos dels trailers de la pel·lícula (VO subtitulats en anglès):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 respostes a “Mediatres Estudio distribuirà “Rurouni Kenshin” de Keishi Ôtomo”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *