Categories
Nit Manga Vic

Bona acollida de la Nit Manga 9

El passat divendres 16 de novembre cap a un centenar de persones van assistir a la Nit Manga 9 a l’espai ETC de Vic. La gent va poder gaudir de les diferents projeccions, amb una ambientació prèvia de videoclips, tràilers i anuncis, i descobrir algunes  sèries poc conegudes. Moltes gràcies a tots/es els que vau hi assistir i a tots els que un any més heu fet possible la Nit Manga.

A les 8 del vespre ja érem allà preparant l’espai amb els amics d’Otaku no tamashii, preparant el projector amb els del Cineclub vic i ultimant detalls per tal que tot pogués anar sobre rodes.

La Nit va constar de dues parts diferenciades: la primera, més orientada cap a un públic més general, que va disfrutar amb Prince of Tennis (que a algú li va recordar a ‘Oliver i Benji’) , la sorprenent Amasando Ja-pan (quines sensacions us dóna menjar un bon pa?) i Moribito ( fantàstica, com sempre); I la segona, dirigida a un públic més especialitzat, amb Noir ( poca sang i molts trets) , Samurai Champloo ( uns samurais amb ritme de Hip Hop que van agradar) i Blood-C ( les dues cares de Saya, que va tardar una mica a posar-se sèria).

La gent d’Otaku no tamashii es va encarregar de portar a terme el tradicional sorteig de la mitja part de la Nit. Molta gent va quedar contenta ja que es van sortejar 40 packs de manga i anime constituïts pel material cedit per: EDT, Luk internacional, Norma, Panini, Planeta de Agostini, Revista EikyôSelecta Visión,  i la botiga Món de Còmics de Vic.

Per donar-nos la possibilitat de projectar les sèries agraïm el suport de Selecta Visión i Luk internacional. També donem les gràcies a Copier, a l’espai ETC,  als Otaku no tamashï, al Vic Jove i a l’estudi Zoo.

 

 

Les portes es van tancar als voltants de les 2 de la nit.

I l’any vinent què? voleu la 10?

Agrairem moltíssim que ens feu arribar els vostres comentaris, suggeriments, impressions, etc. sobre la Nit Manga per tal de millorar. Els tindrem en compte de cara a la propera edició!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *