Categories
Agenda Notícies

Nova eina: Calendari!

Des de fa molt pocs dies, zonajaponesa.com disposa d’una nova eina per facilitar-vos la consulta i localització d’activitats relacionades amb el Japó. Tot seguit us ho expliquem!

Totes les activitats, tallers, exposicions, etc. que fins ara esmentàvem a l’apartat “Agenda”, a partir d’ara també les trobareu a la pestanya “Calendari” (mireu a la barra superior, just a sota del nostre logo). Aquí hi trobareu tot el que tenim recollit a l’ “Agenda” reflectit en un calendari (basat en el google calendar), per tal que sigui més senzill organitzar-vos el vostre temps lliure.

Per exemple: Imagineu que és divendres i voleu saber què es fa relacionat amb el Japó durant el cap de setmana. Fàcil! Mireu el Calendari de japanzone i trobareu totes les activitats de les que tenim coneixement; Així podreu escollir més fàcilment les que siguin del vostre interès o les que teniu més pròximes i gaudir-ne.

En aquest Calendari hi trobareu també les festes nacionals japoneses, i altres dades i festivitats especials o representatives. Esperem que us agradi la iniciativa i que us resulti útil. La secció “Agenda” la mantindrem per donar tota la informació disponible sobre els actes dels que tenim coneixement de forma més extensa, i al “Calendari” només hi haurà la informació bàsica dels actes. Pensem que d’aquesta manera aquestes dues seccions es complementaran entre elles.

És per això que us demanem que si sabeu d’alguna activitat relacionada amb el Japó ens informeu a [email protected]. Així podrem afegir-la al “Calendari” i facilitar-ne la informació a tothom.

Us agrada aquesta nova secció? Creieu que us serà útil? Esperem que sí!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *