Categories
Cultura japonesa

Pochibukuro

Per any nou, al Japó és tradició regalar diners als nens petits de la família, com ara els nebots i nebodes. Aquests diners s’entreguen en un sobre decorat, que es pot comprar fet o el pot fer un mateix amb paper com l’utilitzat per a fer origami. Aquests sobres es diuen pochibukuro.

Però si no sou japonesos o no sou de regalar diners, també ho podeu aplicar a gent a qui volgueu obsequiar amb un val de regal, o una entrada per un espectacle, o algun objecte petit. O sigui que si esteu inspirats per fer una petita manualitat i voleu entregar un regal o una postal d’una forma més original, personalitzada i amb un toc japonès, us recomanem aquests exemples. Per cert, que són idees que podeu agafar per participar al nostre concurs nadalenc!!

Pots aprendre a fer-lo al tutorial de l’origami club.

 

 

 

 

 

 

Pots aprendre a fer-lo al tutorial de l’origami club.

 

 

 

 

 

 

Pots aprendre a fer-lo al tutorial de l’origami club.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pots aprendre a fer-lo al tutorial de l’origami club.

 

 

 

 

 

 

Pots aprendre a fer-lo al tutorial de l’origami club

 

 

 

 

 

Si us interessés una classe per aprendre a fer pochibukuro o bé origami, també us podeu posar en contacte amb Hanamizuki, que poden adaptar-se als vostres horaris sempre que sigueu un mínim de 6 persones.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *