Categories
Agenda Cultura japonesa

Otaku Meeting Ibiza 3.1 Winter Edition

El proper 3 de gener torna la trobada d’otakus d’Eivissa amb una edició d’hivern. Els protagonistes? La literatura fantàstica, els jocs de rol, el manga, l’anime, els videojocs i la cultura japonesa. Si vius a l’illa o hi seràs en aquesta data, apunta’t les dades!

L’organitza la recentment fundada Associació Otaku d’Eivissa (AOI), que té com a objectiu  difondre aquest tipus d’oci a l’illa. L’esdeveniment va carregat d’una bona dosi de Cançó de Gel i Foc (més conegut com Joc de Trons), Dungeons & Dragons i jocs de rol en general. A més compten amb la col·laboració de Gigamesh, l’editorial que té els drets dels llibres de Cançó de Gel i Foc a Espanya.

Se celebrarà també un torneig de Halo 4 (veure normes torneig Halo 4 al facebook), es projectaran la recent estrenada per Selecta VisiónBerserk: La Edad de Oro – El Huevo del Rey Conquistador” i també podreu gaudir d’un Quiz de temàtica molt extensa per veure si sou gaire frikis/geeks.

 

 .

Event: Otaku Meeting Ibiza 3.1 Winter Edition

Data: 3 de gener de 2013

Horaris: de 15h a 22h

Activitats: Consulta els horaris de les activitats.

On: “L’Espai Jove” de Sant Antoni de Portmany, Eivissa. Mapa.

Entrada: 1€

Organitza: Asociación Otaku de Ibiza (A.O.I.)

Web: http://www.facebook.com/events/311222212312265

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *