Categories
Agenda Notícies Novetats manganime: còmic i DVD

“Kenshin, el guerrero samurái” estrena de primavera

kenshin_cartell.media3Mediatres Estudio  ha informat que Kenshin el guerrero samurai, la pel·lícula d’imatge real arribarà a partir del 10 d’abril en venta directa en DVD i Blu-Ray; abans a partir del 13 de març, en lloguer i VOD, format digital a través de la plataforma d’internet, Filmin.

El film és la primera adaptació en imatge real del manga del mateix títol, creat per Nobuhiro Watsuki i publicat al Japó a la dècada dels 90.

.

Rurouni Kenshin, es va estrenar als cinemes japonesos el 25 d’agost de 2012 on va tenir un gran èxit de taquilla. Es va poder veure a l’octubre pel Festival de Cinema Sitges 2012 i a partir del 13 de març / 10 d’ abril es podrà trobar en DVD, Blu-Ray i en format digital a través de la plataforma de cine online Filmin.

>> Les edicions en DVD i Blu-Ray inclouran els àudios en Japonès DTS-HD 5.1, Català Dolby Digital 5.1 i Castellà DTS-HD 5.1.

Dies després, de l’11 al 14 d’abril, també es podrà comprar a l’estand de Mediatres Estudio al Saló del Còmic de Barcelona 2013.

Rurouni Kenshin és un manga original de Nobuhiro Watsuki (22 volums publicats per EDT. Ara al catàleg de Panini Còmics)

.

Kenshin el guerrero samurai,
Rurouni Kenshin (o Rurôni Kenshin)

Director: Keishi Ôtomo
Intèrprets: Takeru Sato (“Goemon”), Emi Takei (“For Love’s Sake”), Yu Aoi (“Hula Girls”),  Teruyuki Kagawa (“20th Century Boys”, “Conociendo a Matsuko”)

Kenshin és un famós samurai conegut per la seva destresa amb la katana i la seva fredor a l’hora de matar. En el passat va estar al servei dels Ishin Shishi, un grup de patriotes que lluitaven per retornar el poder a l’Emperador, participant en nombroses batalles i arrencant moltes vides.
Però quan s’acaben els enfrontaments, Kenshin decideix no tornar a matar i passar a l’anonimat per dedicar-se a viatjar pel país com un vagabund, ajudant a qui ho necessiti, com a penitència per totes les morts que va provocar.
Deu anys més tard, el 1878, Kenshin arriba a Tokyo, on coneix la Kaoru, que el convida a quedar-se al seu dôjô. Però el passat que el protagonista tan desitja deixar enrera el persegueix per a venjar-se d’ell.

rkf

A continuació el tràiler oficial de la pel·lícula en Espanyol:

i en V.O.subtitulat en Anglès o Espanyol:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *