Categories
Agenda Cultura japonesa

Unit Àsia, jazz asiàtic en concert

unit-asiaUnit Asia, és una banda asiàtica que segons diuen té «un dels millors directes de jazz del moment» i per corroborar això el públic català té una cita el divendres 8 de febrer a les 8 del vespre a la sala BARTS (antic Artèria Paral·lel) de Barcelona.

El grup de fusió jazz-pop-rock està format per membres de Japó, Tailàndia i Malàisia. Aquesta és la seva primera gira europea.

 .

La formació va néixer el 2008, pretenen «crear un nou tipus de jazz a l’Àsia», capaç de traspassar fronteres nacionals, culturals i musicals.
L’Asia Fusion barreja gèneres (jazz, pop i rock) i també la unió de diferents identitats i arrels que conformen el grup: cinc músics de renom de l’escena japonesa —el guitarrista Isao Miyoshi, el bateria Hiroyuki Noritake i el baixista Shigeki Ippon— amb el reputat saxofonista tailandès Koh Mr. Saxman i el jove pianista malaisi Tay Cher Siang.

 

Divendres 8 de febrer

A partir de les 8 del vespre
Lloc: sala BARTS / Arteria Paral·lel, Avda. Paral·lel 62 (metro L3: paral·lel), Barcelona
Entrada: 15€ -18€
Venta on-line: Ticket Master

Organitzat conjuntament per la Fundació Japó, Casa Àsia i l’Ambaixada de Tailàndia.

 

Pàgina oficial de “Unit Asia”

 

 

unit-asia_group

Unit Asia, es presenten per primera vegada a Europa amb concerts a Espanya, Itàlia i Alemanya. A Barcelona, tocaran el divendres 8 de febrer a la Sala BARTS (antic Artèria Paral·lel) de Barcelona i dies abans, el dimecres 6, ho faran al Cercle de Belles Arts de Madrid.

El 2008, en la primera gira es va forjar el talent, l’amistat i la personalitat del grup, fet que es va plasmar sobre l’escenari amb originalitat i vitalitat.
El febrer de 2009 va sortir a la llum el primer àlbum titulat Unit Asia Debut! From Southeast Asia Tour 2008, que es va gravar en viu durant la gira. L’any següent van publicar el seu primer àlbum d’estudi, Smile for You, que va recaptar un gran èxit de crítica.
El novembre del 2011 van tornar a sortir de gira amb el Middle East & Índia Tour, que els va portar a Egipte, Turquia i Índia.

Tal com asseguren els components del grup, Unit Asia «vol crear el jazz del segle XXI… i des d’Àsia». El grup ha aconseguit barrejar elements del rock o el pop amb les bases del jazz, les habilitats musicals de cada un d’ells, convertint-se d’aquesta manera en una banda versàtil, original i capaç de traspassar fronteres, cultures i gèneres musicals.

 

Podeu veure alguns videos a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *