Categories
Notícies

Noruega i el “Sushi humà”

godfiskNoruega és un dels principals productors de peix i marisc del món. Per fomentar-ne el consum en la preparació de sushi, el Consell del Marisk Norueg Godfisk, ha tingut la genial (?) idea de fer servir una sèrie de vídeos del peculiar grup de performances “The Human Sushi” (el Sushi Humà), que interpreta tres dances: Nigiri, Maki i Sashimi.

Com que s’estan convertint en tot un fenomen a la xarxa, hem pensat que no estava de més dedicar-los un post. Aquí teniu els 3 vídeos de “The Human Sushi”. Que vagi de gust! I no us oblideu de deixar-nos les vostres impressions al respecte! (S’accepten comparacions amb l’anunci de “Envàs on vas?”).

 

Nigiri

Pels que aneu despistats, us recordem que els nigiri són els típics sushi que consisteixen en una porció d’arròs amb algun altre ingredient llescat a sobre.

 

.

Maki

Els maki són aquells sushi de forma cilíndrica, que van embolicats amb alga nori.

 

.

Sashimi

El sashimi és peix cru llescat, sense cap més element.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *