Categories
Cultura japonesa Notícies

Neix una nova editorial: Taketombo books

taketombo-books-logoAmb els temps que corren i les dificultats econòmiques que ens acompanyen, sempre és grat saber de nous projectes que comencen amb il·lusió i força. Avui us presentem el cas de Taketombo books una editorial que ha nascut aquest mateix any i que té com a objectiu donar a conèixer Japó i la seva cultura des de noves perspectives.

Com ells mateixos diuen , busquen anar més enllà dels tòpics i de la subcultura, aportant nous llibres que ens aproparan a Japó des de la transculturalitat, el pensament o alguns episodis culturals concrets.

.

La seva font d’escriptors està formada per autors occidentals i japonesos, poc tadaimaconeguts, però que de ben segur aportaran sinceritat, confiança i proximitat pels lectors. L’aportació de noves obres enriquirà el coneixement del llibre japonès, més enllà dels grans títols comercials. El seu objectiu és englobar un ampli marc d’obres que vagin des d’ infantils, passant per llibres d’il·lustració fins a assaigs.

.

El format de publicació serà en paper i en e-book, cosa que indica la línia editorial per apostar per les noves tecnologies.

A la seva web podeu consultar els projectes que tenen per aquest 2013 i el proper 2014. Veiem clarament que respon a les intencions de l’editorial ja que hi trobem un llibre de contes ( Cuentos del Japón oculto), un llibre d’il·lustracions (The), un altre que s’acosta a l’assaig (Tadaima), una novel·la (The generation gap) o un dedicat als Haikus ( Haiku and me).

.

thecalendari provisional 2013
Tadaima*, varis autors (e-book): Març
The, de Yoshi Sislay: Abril / Sant Jordi
Cuentos del Japón Oculto: Octubre
Generation Gap (e-book): Desembre

No ho dubteu, si voleu més informació consulteu la seva web.

* Tadaima, paraula que es diu quan arribes a una casa japonesa i, la resposta que et donen és okaeri, benvingut 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *