Categories
Agenda Novetats manganime: còmic i DVD

Taula rodona ‘L’honor dels samurais’

kenshin_honorsamuraiEl proper divendres 26 d’abril a les 7 de la tarda es farà una taula rodona a l’FNAC Illa de Barcelona per analitzar l’adaptació al cinema de Rurouni Kenshin, el famós manga de samurais. La pel·lícula d’imatge real està distribuïda en DVD/Blu-ray (amb àudio Català ) per Mediatres.

La taula rodona està inclosa dins un cicle de lectures sobre còmic, ciència i tecnologia.

.

Taula rodona ‘L’honor dels samurais’

Lectura14-HonorDeLosSamuraisLectura de Rurouni Kenshin, de Nobuhiro Watsuki

  • Divendres 26 d’Abril de 2013
  • A les 19 hores
  • Lloc: Sala Fòrum de  FNAC L’ILLA Diagonal (Av Diagonal, 555), Les Corts, Barcelona

Taula rodona amb
Alex Fernández (Mediatres Estudio),
Àngel Sala (Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya),
Eduard Terrades (CineÀsia).

Organitza i modera:
Jordi Ojeda, director del cicle de lectores.

Més informació: blog còmic, ciència i tecnologia

Per saber més:

El manga Rurouni Kenshin és obra de Nobuhiro Watsuki  (són 22 volums publicats per EDT i ara al catàleg de Panini Còmics)

kenshin_liveA més de l’adaptació al cinema  Kenshin el guerrer samurai, en DVD i Blu-Ray per  Mediatres Estudio; també existeix una sèrie de televisió, 6 especials i una pel·lícula anime distribuïts per Selecta Visión.

Kenshin és un famós samurai conegut per la seva destresa amb la katana i la seva fredor a l’hora de matar. En el passat va estar al servei dels Ishin Shishi, un grup de patriotes que lluitaven per retornar el poder a l’Emperador, participant en nombroses batalles i arrencant moltes vides.
Però quan s’acaben els enfrontaments, Kenshin decideix no tornar a matar i passar a l’anonimat per dedicar-se a viatjar pel país com un vagabund, ajudant a qui ho necessiti, com a penitència per totes les morts que va provocar.

Deu anys més tard, el 1878, Kenshin arriba a Tokyo, on coneix la Kaoru, que el convida a quedar-se al seu dôjô. Però el passat que el protagonista tan desitja deixar enrera el persegueix per a venjar-se d’ell.

Notícia relacionada: “Kenshin, el guerrero samurái” estrena de primavera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *