Categories
Agenda Novetats manganime: còmic i DVD Saló del Manga Barcelona

Evangelion 3.33 confirmada pel Saló del Manga 2013

evangelionQSelecta Visión ha confirmat la llicència de la tercera pel·lícula Evangelion 3.0 You Can (Not) Redo i en DVD i Blu-ray, a partir del 22 d’octubre de 2013. L’edició japonesa s’acaba de posar a la venda al mercat nipó.
El títol de la versió en DVD/BR és una de les estrenes confirmades per finals d’Octubre de 2013, coincidint amb el Saló del Manga de Barcelona.
A finals d’any toca disfrutar la 3ª pel·lícula de la nova saga d’ Evangelion.
.
A la mateixa notícia de Selecta Visión via facebook també es confirma la llicència per Televisió & Home Entertainment dels drets de dues pel·lícules esperades per nombrosos fans. I anunciar les dates de sortida en DVD i Blu-Ray:

  • BERSERK – La Edad de oro II: La Batalla de Doldrey (11 de juny de 2013)
  • EVANGELION 3.33: YU CAN (NOT) REDO (22 d’ octubre de 2013)

.
eva3.33_berserk2peliEncara es aviat per saber quins extres tindràn les edicions, molt possiblement Evangelion 3.33 sigui doblada al català com tota la saga d’Evangelion que està distribuïda en DVD i BR per Selecta Visión.

A més tant de bo es pugui incloure el curtmetratge de deu minuts produït per Hideaki Anno i Studio Ghibli, “Kyoshinhei Tokyo ni Arawaru”  [Un Déu de la Guerra descendeix a Tòquio], disponible a la versió Japonesa del DVD/BR. Més informació: web oficial (en japonès)

.

eva3.33Títol internacional: Evangelion 3.0 You Can (Not) Redo

Títol japonès: Evangelion Shin Gekijōban: Q (Quickening)

Director: Hideaki Anno

Producció i distribució: Studio Khara

Decidit a renovar totalment l’univers Evangelion, Hideaki Anno, el seu creador i l’estudi Khara, van encetar el 2008 una tetralogia que aprofita les últimes tecnologies de l’animació i representa un nou començament de la sèrie.

Evangelion 1.0 actualitza els sis primers capítols de la sèrie, i Evangelion 2.0 continua d’embolicar la troca.

.

Articles relacionats:

Evangelion 1.0 you are (not) alone

Evangelion 2.0 you can ( not ) advance

14 respostes a “Evangelion 3.33 confirmada pel Saló del Manga 2013”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *