Categories
Notícies Reportatges

Crònica del 9è Concurs Manga de Manlleu

9cdmmLa Marta (gràcies!) ens envia la crònica del concurs manga de Manlleu. Voleu saber com va anar?
El passat dissabte 27 d’abril va tenir lloc l’entrega de premis del 9è concurs de dibuix manga, que organitza l’estudi de disseny Arkham Studio. Durant l’entrega els assistents vam poder ser testimonis del gran nivell de dibuixants de manga que viuen per les nostres terres. Molts dels participants ens van sorprendre amb les seves obres i les seves tècniques de dibuix.

Aquest any a diferència d’altres, els guanyadors de les diferents categories no es van saber fins al últim moment, fet que va fer que encara fos més emocionant. I parlant d’emoció, aquest any Arkham va obsequiar els assistents preparant una trobada inoblidable. L’entrega de premis va estar acompanyada de les grans veus de Joan Sanz i Marc Zanni. Ni més ni menys que els dobladors D’en Son Goku i en Vegeta, els personatges de la mítica sèrie de Bola de Drac.

Concurs Manga Manlleu 1

Previ a l’entrega de premis en Marc Zanni i en Joan Sanz van presentar el llibre que han escrit: La sèrie de la teva vida. En el llibre expliquen la seva experiència durant el temps que van estar posant veu als dos personatges que més ens van captivar de la sèrie. Una aventura que els va omplir molt en la seva trajectòria professional. La xerrada va estar carregada d’humor i anècdotes i per suposat no hi va faltar un… kaaa…. meeee… haaaa….meeee… haaa!

Els dos dobladors van aconseguir fer que la trobada fos realment especial i acollidora i ells mateixos es van encarregar d’entregar els premis. Un cop finalitzada l’entrega, en Joan i en Marc van destinar un temps els seus fans, firmant-los els llibres i fent-se fotos amb ells.

Concurs Manga Manlleu 2

Per acabar ús deixo l’enllaç on podreu trobar les imatges dels dibuixos guanyadors, que val la pena veure, ja que són espectaculars.Aquí podreu veure el gran nivell i qualitat que tenen els artistes del nostre país. També apreciareu la gran varietat d’estils com de tècnica i els que són més fidels a la tradició del manga a dibuixar a mà i els que es decanten a utilitzar les noves tecnologies per les seves creacions. I només ens cal esperar fins el pròxim any per poder veure les noves propostes que ens presentaran els participants del concurs.

 

11 respostes a “Crònica del 9è Concurs Manga de Manlleu”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *