Categories
Saló del Manga Barcelona

Projeccions del Saló del Manga a l’Arenas

OnePiece_3D_Toriko_japanzonejumpLes projeccions de pel·lícules del XIX Saló del Manga de Barcelona (31 octubre-3 novembre) es traslladaran als cinemes Arenas, del centre comercial proper a la Fira.
En un avanç de les projeccions es parla que caldrà recollir una invitació per poder veure Evangelion: 3.0, Fairy Tail, Wolf Children, o les pel·lícules en 3D de One Piece i Toriko, inèdites al nostre país. També “hi haurà alguna estrena espectacular més”.
.
.
A la notícia diu que fruit d’un acord entre FICOMIC i el grup Balañà, les projeccions de pel·lícules del XIX Saló del Manga de Barcelona es realitzaran a la Sala 2 del complex cinematogràfic Arenas, situat al centre comercial davant de Fira Barcelona.

L’organització del certamen ha buscat millorar la qualitat d’exhibició de les pel·lícules i així oferir als espectadors una sala cinematogràfica d’última generació digital amb totes les comoditats.

Tardes de grans pel·lícules

La projecció de les pel·lícules serà del dijous 31 d’octubre al diumenge 3 de novembre entre les 16:00 i les 19.45 i per poder assistir-hi, els interessats hauran de recollir a l’estand de FICOMIC una invitació per persona i sessió corresponent al mateix dia. Aquesta invitació es canviarà a les taquilles dels Cinemes Arenas per una entrada.

wolf_childrenEl programa provisional de projeccions inclou títols com Evangelion: 3.0 You Can (Not) Redo l’última pel·lícula de l’univers creat per Hideki Anno; l’esperada Fairy Tail: la sacerdotisa del Fénix, basada en el popular shonen manga de Hiro Mashima; Wolf Children, l’obra mestra de Mamoru Hosoda, i, per primera vegada al nostre país, podrem gaudir de les pel·lícules especials en format 3D inèdites de les famoses sagues de One Piece 3D: Persecución del Sombrero de Paja i Toriko 3D: Kaimaku! Gourment Adventure.

Properament l’organització donarà a conèixer la programació final amb horaris, que inclou alguna estrena espectacular més.

Les pel·lícules Evangelion: 3.0, Fairy Tail i Wolf Children són novetats del Saló del Manga en DVD i Blu-Ray per part de Selecta Visión

 

Des de Japanzone podem dir que entre el Festival de Sitges, el Saló del Manga i la Nit Manga tindrem una tardor d’allò més interessant!

Notícies Japanzone a Saló del Manga Barcelona

.

cartell_salomanga2013XIX SALÓ DEL MANGA 2013 – Barcelona

| 19ena edició
| Dissabte 31 d’octubre al diumenge 3 de novembre de 2013
| Palau 1 i 2 de Fira de Barcelona
Entrades anticipades a la venda: 7€ General; amb Carnet Jove 5€; abonament dels quatre dies 20€; el divendres 1 gratis pels disfressats *
| Web oficial FICOMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *