Categories
Agenda Cultura japonesa Notícies

XII Festival àsia

Cartell_Festival_Asia_2013Un any més de la mà de Casa Àsia torna el Festival Àsia que un any més es perfila com un magnífic aparador de la cultura asiàtica. La cita tindrà lloc del divendres 20 al dimarts 24 de setembre. Aquest any el festival serà un espectacle de música i arts escèniques.

Si voleu consultar tota la programació podeu consultar el calendari de Japanzone o a la web oficial. Tots els espectacles són gratuïts excepte el de cloenda, a càrrec de la companyia japonesa Geimaruza.

De Japó vindrà l’il·lusionista Ouka que oferirà el seu espectacle amb anells, us recomanem que visiteu la seva web per veure què us trobareu. D’altra banda tindrem la companyia Geimaruza  (entrada general 4€) amb la seva pròpia versió moderna de la dansa tradicional Japonesa.

Creiem molt recomanable el concert que inaugurarà el festival i que oferiran les Coreanes MIJI, a mig camí entre la música tradicional Coreana i el K-Pop. El grup està format per 8 noies que toquen instruments tradicionals coreans sobre una base rítmica pop.

De Xina podrem gaudir d’un espectacle d’acrobàcies de la mà de la companyia Hebei Wuqiao Acrobatic Art School.

També podrem veure espectacles d’altres països com Paquistan, Nova Zelanda i Polinèsia, Iran i Mongòlia interior. Podeu consultar la programació al calendari Japanzone.

Aquest any trobarem a faltar les activitats a peu de carrer amb les quals es podia interactuar, així com la possibilitat de tastar delícies gastronòmiques. Un canvi d’estil que esperem que no afecti a l’afluència de públic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *