Categories
Saló del Manga Barcelona

Premis, Concurs Manga i entrades del XIX Saló del Manga

cartell_salomanga2013En un mes torna la cita anual del Saló del Manga, la dinovena edició del 31 d’octubre al 3 de novembre a Fira de Barcelona. Continuem informants i en aquesta ocasió parlem de les votacions dels premis del Saló a les millors obres de manga i anime, de la venta anticipada d’entrades o de l’obra guanyadora del concurs de dibuix manga 2013.

Per saber més sobre convidats japonesos i nacionals (cuiners), projeccions, exhibicions de sumo… podeu seguir les notícies a la categoria web Saló del Manga Barcelona

.

Votacions premis als millors Manga i Anime publicats a Espanya

kinLa XIX Saló del Manga atorgarà els premis a les millors obres de manga i anime publicades a Espanya entre l’1 de setembre de 2012 i el 31 d’agost de 2013.
Premis sense dotació econòmica.

Votació oberta a totes les persones que vulguin.
Fins el dimarts 15 d’octubre.
Els premis es lliuraran durant la celebració del Saló.

Votació a través de la web

.

Venta anticipada d’entrades

Des del dijous 26 de stembre es poden comprar l’entrada general de 7€ i l’abonament per als quatre dies de 20€.La venda anticipada es realitza per dos canals: A través d’El Corte Inglés: elcorteingles.es, centres d’El Corte Inglés i al telèfon 902 400 222, i a través de Ticketmaster ticketmaster.es, telèfon 902 150 025 i caixers de “la Caixa”. La venda directa en caixers de “la Caixa” estarà operativa fins al 15 d’octubre.

SaloManga 2013. PlanolLes entrades i abonaments adquirits a través del web i del telèfon d’El Corte Inglés s’han de recollir a qualsevol centre d’El Corte Inglés amb servei de venda d’entrades, en dates i horari d’atenció al públic.

Les entrades i abonaments adquirits a través del web i telèfon de Ticketmaster es podran recollir fins al 3 de novembre a les 18:00 h. només als caixers de “la Caixa”.

El Saló no té servei de recollida d’entrades anticipades al recinte de Fira Barcelona.

.

Obra guanyadora del concurs de Manga del Saló

hogar dulce hogar01¡Hogar, dulce hogar! d’Abigail Serrano Egea (Barcelona, 1989) ha estat escollit com el manga guanyador per la seva originalitat i qualitat, destacant igualment el gran nivell de la resta d’obres presentades.

Llegir la notícia i el manga de 4 pàgines

Abigail o Aiba, com és coneguda entre els mangakas, explica que ¡Hogar, dulce hogar! se li va ocórrer  “de sobte en crear una mena d’esquetx en què els rols generacionals s’intercanviessin, arran de la típica frase que tant se sent: “Aquests joves d’avui en dia…”. En realitat no és més que una situació que podria donar-se perfectament en la vida quotidiana i una ironia de que no tot és el que sembla”.

Entre els autors favorits es troben  Takeshi Obata, Tite Kubo, Yukiru Sugisaki o Ai Yazawa. I títols com Rorouni Kenshin, Nodame Cantabile, Monster, 20th Century Boys, Adolf (de Tezuka), Fruits Basket, KareKano, Liar Game o Yaruki! St. Cherry High School, de l’autora espanyola Akane.

Aiba és il·lustradora i entre els projectes més immediats es troba un videojoc on desenvolupa els fons i personatges; a més del primer tom recopilatori del manga “Érase una vez… un gato”, que porta publicant des de 2011 amb el fanzine Project81. Sortirà a la venda coincidint amb el Saló del Manga de Barcelona.
Podeu veure el treball al blog

.

cartell_salomanga2013XIX SALÓ DEL MANGA 2013 – Barcelona
| Dissabte 31 d’octubre al diumenge 3 de novembre de 2013
| Palau 1 i 2 de Fira de Barcelona

HORARIS:
Dies 31, 1 i 2 de novembre de 10 a 21h
Diumenge 3 de novembre: de 1o a 20h

ENTRADES *:

7€; General i venda anticipada a El Corte Inglés i Ticketmaster ( a partir del 16 de setembre) o a partir de les 9 del matí a les taquilles del Saló.

5€; amb Carnet Jove

2€; per grups escolars; de venda únicament a les taquilles del Saló.

20€; abonament dels quatre dies, de venda anticipada i a les taquilles, serveix com una entrada per cada dia.

Gratis; el divendres 1 de novembre, festivitat de Tots Sants, aquells visitants que vinguin disfressats de personatges manga, anime, videojocs o j-pop entraran gratis. La caracterització cal que sigui integral.

* Validesa únicament per a una persona i un dia. No acumulable a altres promocions del Saló.

.

Més informació:

Yoichi Takahashi i altres convidats japonesos al Saló

Yoichi Takahashi, el creador del manga “Campeones / Capitán Tsubasa”
Aiko Nakano, la cantant de la sèrie “Bailando con vampiros”
Shintaro Kago, manga per a adults d’estil terror eròtic-grotesc a “Fraction”

paret-estadi-sumo-petitaProjeccions als cinemes Arenas

Pel·lícules com Evangelion: 3.0, Fairy Tail, Wolf Children, One Piece 3D, Toriko i alguna més

Exhibicions de Sumo

Dos lluitadors de sumo Kôtarô Mieda i Shinya Miyashita, i un instructor Kazuo Kurazono

19è Saló del Manga de Barcelona 2013

L’esport un eix temàtic i l’ exposició Manga en joc,

Convidats cinc cuiners amb estrella Michelin, tallers i conferències sobre la gastronomia japonesa: Carme Ruscalleda, Ricardo Sanz, Hideki Matsuhisa, Albert Raurich i Jordi Esteve.

Multiplicar per dos l’espai, activitats per a petits, l’autor del cartell, una fira internacional,
Acte de l’ Any dual Espanya – Japó, 400 anys de les relacions diplomàtiques entre Japó i Espanya

.

Categoria Saló del Manga Barcelona

| Web oficial FICOMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *