Categories
Cultura japonesa Nit Manga Vic Notícies

Concert de White Noise- NM10

WN_logoDivendres 29 de novembre, a les 11 de la nit, White Noise oferirà un concert gratuït a la Jazz Cava de Vic en el marc de les activitats de la Nit Manga 10.

El grup, actiu des del 2008 ha anat creant el seu propi estil que parteix de les influències del Rock japonès modern i que ells mateixos anomenen “J-Rock Fusion”. Al concert de la Jazz Cava podrem escoltar temes de la seva maqueta “HybridSenses” i del seu primer disc “High Risk no return”que estan finançant a través de la pàgina web de micromecenatge Verkami.

cartell nitmanga10_model3A la Nit Manga 5 ja vam poder gaudir del potent directe dels White Noise, i ara, cinc anys després, podrem veure un grup molt més experimentat, amb més de cinquanta concerts realitzats per tota la península i havent guanyat el JapanFeverAwards 2010, a Zaragoza, com a millor grup espanyol d’ influència oriental.

Actualment tenen programada una gira per Japó per l’estiu del 2014 “One MAN km to Japan Tour”.  Recordem que tenen una campanya oberta a Verkami per tal de finançar el seu primer disc “High Risk no return”. Si voleu col·laborar-hi podeu fer-ho des de la web de Verkami.

 

White Noise 2013

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *