Categories
Anàlisis

“La isla de Giovanni” al cinema (estrena limitada al dijous 4 desembre)

giovannis_island El dijous 4 de desembre tindrà lloc l’estrena de “La isla de Giovanni”, una pel·lícula distribuïda per Selecta Visión i que s’estrena a diferents sales de cinema de Barcelona (Cinesa Diagonal Mar, Cinesa La Maquinista), Terrassa (Cinesa Parc Vallés), Madrid, Las Palmas, Sevilla, Santander i Santiago de Compostel·la. L’estrena només el dijous 4 de desembre amb dues sessions, a les 20h i les 22h en la versió doblada en castellà. El preu de l’entrada és de 6€.

Ciutats escollides:

  • Terrassa: Cinesa Parc Vallés
  • Barcelona: Cinesa Diagonal Mar, Cinesa La Maquinista
  • Madrid: Cinesa Parquesur y Cinesa Príncipe Pío
  • Las Palmas: Cinesa Siete Palmas
  • Santiago de Compostela: Cinesa As Cancelas
  • Sevilla: Cinesa Plaza de Armas
  • Santander: Cinesa Santander

La Isla de Giovanni és..

Una història animada, basada en fets reals i ambientada durant la 2ª guerra mundial en una illa entre Japó i Rússia La última producció de Production I.G. un dels estudis d’animació més coneguts de Japó Es va estrenar al Festival de Cinema Sitges 2014

giovanni2 Giovanni’s Island Pel·lícula. Director: Mizuho Nishikubo Any: 2014 Durada: 102 minuts La llicència de Selecta Visión en edició DVD/BD pel 2015

Estiu de 1945. Els habitants de la petita illa de Shikotan viuen aliens a la guerra que s’està lluitant arreu del planeta, fins que l’arribada dels russos els obliga a xocar amb la cruenta realitat. Un nen japonès i una nena russa desafiaran les barreres del llenguatge i les ferides de la història per desenvolupar una amistat en aquest racó del món.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *